Ez nagy bunkóság volt a részemről, vagy más is ezt tette volna?
Volt egy buli, és az egyik barátnőm nálam aludt. Előre megkértem, hogy ne igyon olyan sokat, nehogy rosszul legyen. Aztán persze annyit ivott, hogy rosszul lett.
Most szombaton ismét úgy tűnik, hogy lesz egy buli, ahova megyünk, de amikor megkérdezte, nálam alhat-e, ezt mondtam neki: "Ne haragudj, de a múlt héten annak ellenére, hogy kértelek, ne idd le magad, te mégis a rosszullétig nyakaltad a piát, és itthon az egész családot felverted a szenvedéseddel, szóval most nem tudsz nálunk aludni."
Tényleg mindenkit felkeltett mindenkit, pedig nagy családi házban lakunk, és a szobák ajtaja zárva van éjjel, ha alszanak. Mindent feldöntött, jött a róka, stb.
nem vagy bunkó,megértheti,hogy nem egyedül laksz,hanem a családoddal. ők tesznek szívességet,hogy ott aludhat ,akkor az a minimum,hogy hagyja aludni a családot és nem hány össze mindent.
jó,persze 1-2 x belefér,hogy túlmegy a hátárokon. de rendszeresen én sem tűrném.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!