Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez nagy bunkóság volt a...

Ez nagy bunkóság volt a részemről, vagy más is ezt tette volna?

Figyelt kérdés

Volt egy buli, és az egyik barátnőm nálam aludt. Előre megkértem, hogy ne igyon olyan sokat, nehogy rosszul legyen. Aztán persze annyit ivott, hogy rosszul lett.

Most szombaton ismét úgy tűnik, hogy lesz egy buli, ahova megyünk, de amikor megkérdezte, nálam alhat-e, ezt mondtam neki: "Ne haragudj, de a múlt héten annak ellenére, hogy kértelek, ne idd le magad, te mégis a rosszullétig nyakaltad a piát, és itthon az egész családot felverted a szenvedéseddel, szóval most nem tudsz nálunk aludni."

Tényleg mindenkit felkeltett mindenkit, pedig nagy családi házban lakunk, és a szobák ajtaja zárva van éjjel, ha alszanak. Mindent feldöntött, jött a róka, stb.

2016. nov. 4. 12:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Meghúztad a határaidat és kiálltál a mellett amit elhatároztál. Ezek azok a dolgok amiket sokan nem tudnak megtenni, aztán nyafognak, hogy átverték őket. Az egyik legjobb dolog az életedben amit tettél, mert tartást ad. A legjobb barátnőmnek sem engedném meg, hogy tivornyázzon a családom rovására, főleg nem az igérete ellenére. Sose bánd, ha kiállsz magadért. Lehet, hogy néha furcsa lesz és kellemetlen és biztos lesz aki köpködni fog Rád ezért, de még mindig jobb mint ha másnak a kiszolgálója lennél.
2016. nov. 4. 15:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. nov. 4. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Bunko a baratnod volt, hogy egy ilyen huzas utan meg azt hiszi hogy nalatok aludhat...
2016. nov. 4. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen korrekt voltál, kedves barátnőd volt a bunkó :D. Ilyesmi velem is történt, jó pár éve szilveszterkor kisebb házibulit tartottam, az akkori legjobb barátnőm meg teljesen k.o.-ra itta magát,összetört csomó felespoharat, meg sikerült a piát ráönteni a konyha falára (azóta is ott a nyoma), rengeteg cserepes virágot felborogatott, miközben fetrengett a padlón, a fürdőszobát telehányta :D (nem győztem éjjel mosni a szőnyeget). Úgyhogy én teljesen megértelek :D :D.
2016. nov. 4. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtom, ha én az ígéretem ellenére ilyet tennék a minimum hogy laposkúszásban kérnék bocsánatot és nem lenne pofám jó ideig újra megkérni.
2016. nov. 5. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!