Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak ugyananniyra kell a szex, mint a férfiaknak?
Megesett, de ott nem volt folytatás.
De nem belőlem kell kiindulni, elég látni, hány ilyen kérdés van, mint ez pl:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Vond le a következtetést...
12# SEMMILYEN Következtetést nem lehet levonni ebből. Mindenkinek más jó. A csaj nem itt kérdezte volna,hogy kidobja e ha más téren nem lenne rendben minden. Bannak olyan csajok sok,akik szeretnek panaszkodni, de ez semmit sem jelent.
Viszont a 9 houzászólásodnál kezdődik a Te ill. a többi nő 'problémája' is. Te azt állítod,hogy én, mert a beszédemből leszűrted (amúgy nem sértődök meg,csak tényszerű vagyok) rossz vagyok az ágyban. Én nem ma másztam le a galvédőről,szóval láttam már egy két dolgot. Olyan lámyok,akiről soha életedben nem gondoltad volna úgy dugnak,mint aki 20 ébe nem kefélt!
Namármost szerintem a puding próbája az evés!
Van olyan eset, mikor még kapcsolatban is muszáj felhúzni, mert az a kisebbik rossz.
De nyilván jobb nélküle.
Aki meg nem mondja/jelzi, mi a jó, csak várja a csodát, az meg is érdemli.
De azért... Mikor a másikat nem is érdekli, ott gáz van. Na nyilván én ezt nem hagyom, mert akkor inkább nem szexelek...
„A volt barátnőimnek ezzel nem volt problémájuk érdekes”
- Tényleg érdekes! Vajon miért múlt időben beszélsz róluk?!
„Egyébként is szűkek. Nem tudom vagy ezeket japánok tervezik vagy az átlagnak ilyen a mérete.Egy 30 perces menet megeszik vagy 3 gumit.”
-pfff… nem az „aliexpress”-ről kellene rendelni! Tényleg nem tudod, mi a minőség.
Na, ilyen az, amikor valaki kötekedni akar. 😚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!