Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a szex miatt van velem?
Friss kapcsolat, egy honapja szexelünk.
Egy heten 2-3szor alszunk egyutt.
Van hogy ejszaka/este, éjszaka, reggel/ 3-4 menet van.
Vsn hogy arra kelek, hogy mar ott matat.
Ha hozzabujok 10bol 9szer mar is fogdosni kezd.
En elvezem ezt, jo vele.
Csak nem tudom, hogy csak szexelni szeret e velem.
Azt mondja amugy is szeret velem lenni, de hat nem tudom.
Vagy ez az uj kapcsolat varazsa?
En 19eves lany vagyok, o 22 eves ferfi.
Ha csináltok mást is, akkor nem. De azért új kapcsolatban megesik, hogy egy kicsit rápörögsz a másikra.
Mikor összejöttünk férjemmel, két hónapig a programjaink lekorlátozódtak a háló szobára. Rengeteget találkoztunk, de jóformán éjjel nappal szexeltünk, munka előtt, munka után, hétvégén, mindenféle egyéb program helyett, néha arra se vettük a fáradtságot, hogy jobban nézzünk ki, szőrösen, vagy edzés után is egymásnak estünk.
Talán 2 vagy 3 hónap telt el, mire felvetettük, hogy lehet kéne valami programot is szervezni. Aztán röhögtünk, hogy kicsit olyanok vagyunk, mint a kamaszok. Azóta is sok helyre járunk el, és élvezzük egymás társaságát, sok közös élményünk lett, de az első pár hónap ilyen szempontból elég egysíkú volt. :D
Ha ezen kívűl szoktatok mást is csinálni
És nem csak dugni jártok össze akkor no probléma
Kapcsolat elején mi is sokáig olyanok voltunk mint a nyulak..olyan nap is volt mikor 6x voltunk együtt egymás után.
Szóval nyugi normális ha az elején állandóan szexelne.
Idővel csitúlni fog ;)
Új kapcsolat ez az újdonság varázsa aztán elmúlik.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!