Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy ismét legyen kedvem a szexhez? Hogy mondjam el a mostani barátomnak, hogy mit tettek velem korábban?
Szerintem teljesen érthető az a reakció, amit ez az élmény kiváltott belőled. Nagyon sajnálom, hogy ezt kellett átélned, valóban egy megalázó, borzasztó helyzet, amiben teljesen tehetetlen voltál. Az, hogy a mai napig nem kaptál válaszokat, hozzájárul ahhoz, hogy nem tudtad még feldolgozni.
Egyébként sokszor már önmagában az segít, ha kibeszéled magadból. Oszd meg bátran a partnereddel, mert lehet, hogy már attól felszabadulsz, hogy nem mar téged belülről "titok" módjára ez az egész. Az sem utolsó szempont, hogy legalább "próbára" teszed az új párodat is, hiszen az, ahogyan ezt az egészet kezelni fogja, ahogyan reagál, az sokat elárul róla emberileg, jellemileg, illetve a kapcsolatotok minőségét is jelzi. Amúgy szakemberhez is fordulhatsz (pszichológus, szexuálpszichológus).
Én egy ilyen pofára esés után biztos nem keresnék másik pasit/csajt egy ideig. Úgy ez a probléma fel sem merülne. De ha már kapcsolatban vagy, kedves kérdező, akkor az a minimum, hogy elmondod a párodnak, hogy mi a helyzet.
Arra készülj fel, hogy fel fog merülni benne a kérdés, hogy tuajdonképpen miért vagy vele, ha nem vagy még túl az előző kapcsolatodon. És arra is, hogy az nem lesz számára egy kellemes válasz, hogy "hát azért, mert kedves és udavarias srác vagy". Ennél kicsit többet szeretne hallani az ember, amikor az kerül szóba, hogy miért van vele a másik, mit szeret benne, miért éppen én kellek valakinek. De akárhogy is van, legyél vele őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!