Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti élítélnétek azért, amiért korábban volt, hogy pénzért cserébe feküdtem le férfiakkal?
Persze nem iparszerűen űztem. Voltak nehezebb időszakaim,a szüleim nem támogattak. Tovább akartam mindenáron tanulni,és ehhez az eszem is megvolt,de valahogyan el kellett tartanom magamat. Volt időszakosan egy pár támogatóm,ők idősebb üzletemberek voltak,korrektek voltak velem úgy érzem. Amellett,hogy lefeküdtem velük,lelki támaszt is nyújtottunk egymásnak. Most már van egy jó állásom,nem folyamodnék ilyesmihez többet. Kicsit rányomja a bélyegét az életemre,a szex nem annyira élvezetes számomra. És ha más nőket megnézek,gyakran gondolok arra,hogy ők nagy valószínűséggel nem adták el a lelküket. Másrészt,ha belegondolok,én ezzel magamon kívül senkinek nem ártottam. Lehet jobb lenne eltitkolnom,de elegem van a hazugságokból. Ha nem is a kapcsolat elején persze,de később mindenképpen kibukna belőlem,túl lelkiismeretes vagyok ahhoz,hogy hazudjak a páromnak. Ti ezt el tudnátok fogadni?
25N
Én azt nem értem hogy miért jobb elmenni qrvának mint rendes melóban tisztességesen megdolgozni a pénzért? Jó vágom hogy ezzel a "munkával" jobban lehet keresni de akkor is...kiábrándító. Nem kell a sallang duma hogy "lelki támasz", meg voltam szorulva, bla-bla-bla.
A legnagyobbat tényleg magadnak ártottad és ez a bélyeg ÖRÖKRE rajtad marad. A tarifa mennyi volt? Megérte?
Ha kapcsolat elején elmondanád akkor elgondokoznék a folytatáson. Ha már bőven benne vagy a kapcsolatban és úgy mondanád el akkor valószínűleg gondolkodás nélkül továbblépnék.
Ebben az is nagy szerepet játszik, hogy amikor eljött egy nehezebb korszak az életedben akkor te egyetlen megoldást láttál és az nem a kemény munka volt hanem a legkönnyebb út. Mellette valószínűleg hozzá is szoktál a könnyen szerzett pénzhez és soha nem is fogod megérteni milyen egy normális fizetésből élni.
A történeted meg nagyon szomorú persze, de inkább szánalmat kelt bennem mint empátiát. Ha tudnád hány ember tanul a felsőoktatásban szülői támogatás nélkül, talán kicsit másképp látnád a dolgokat. Persze elmenni prositnak egyszerűbb és kifizetődőbb.
Különben nagyon ne aggódj. Biztos találsz majd valaki balekot akinek bejön ez a 25 évesen kiégett ex-prosti profil. Több mint valószínű, hogy legalább egy 10-15el idősebb lesz nálad, de az eddig sem volt probléma.
Kifejezetten szeretem az olyan demagóg dumát, hogy a "legkönyebb utat" választotta. Hát biztos qrvára könnyű lehet...vicc.
Kérdező, ha ezt tisztázni akarod, akkor viszont teljesen egyet értek az előző válaszolóval, és már a kapcsolat elején beszéld ezt meg az illetővel. Ha velem ilyesmi történne, és már a legelején kiderül, nem csinálnék túlzottan nagy problémát belőle, ha egyébként minden rendben van a kapcsolatban.
Nem.
Miért? Mert ha megszorulsz BÁRMIKOR újra kválkodhatsz. Bocs, nem fér bele.
34ffi
Ha csak pár támogatóról volt szó, és nem hírdetéses, kismillió pasinak nyújtott szolgáltatásról, akkor igen, el tudnám fogadni.
40/F
Ehhez elég karrieristának kell lenni, hogy a karrier érdekében lefeküdj emberekkel, akikhez nem vonzódsz és képes legyél elcseszni az egész lelkedet a pénz miatt.
Ezért biztos hogy nem ille énk össze, mert nekem a pénznek nincs értéke. Az egészség és az idő a valódi érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!