Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti élítélnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti élítélnétek azért, amiért korábban volt, hogy pénzért cserébe feküdtem le férfiakkal?

Figyelt kérdés

Persze nem iparszerűen űztem. Voltak nehezebb időszakaim,a szüleim nem támogattak. Tovább akartam mindenáron tanulni,és ehhez az eszem is megvolt,de valahogyan el kellett tartanom magamat. Volt időszakosan egy pár támogatóm,ők idősebb üzletemberek voltak,korrektek voltak velem úgy érzem. Amellett,hogy lefeküdtem velük,lelki támaszt is nyújtottunk egymásnak. Most már van egy jó állásom,nem folyamodnék ilyesmihez többet. Kicsit rányomja a bélyegét az életemre,a szex nem annyira élvezetes számomra. És ha más nőket megnézek,gyakran gondolok arra,hogy ők nagy valószínűséggel nem adták el a lelküket. Másrészt,ha belegondolok,én ezzel magamon kívül senkinek nem ártottam. Lehet jobb lenne eltitkolnom,de elegem van a hazugságokból. Ha nem is a kapcsolat elején persze,de később mindenképpen kibukna belőlem,túl lelkiismeretes vagyok ahhoz,hogy hazudjak a páromnak. Ti ezt el tudnátok fogadni?

25N

2017. dec. 11. 09:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%
Nemhogy nem ítélnélek el, valahol még tetszene is. Csak az zavarna, hogy nehezebb időszakaid voltak és rá voltál kényszerítve. Én biztos azon lennék, hogy megfordítsam az előjelét ennek és ne teherként jelenlen meg. Lehet, hogy furán hangzik, de szerintem működne.
2017. dec. 31. 18:37
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Diákhitel?
2017. dec. 31. 19:00
 23/28 anonim ***** válasza:
50%

Nem, mivel előtted (ha a párom lennél) voltam sok ilyen alkalmival. Valahogy álszent lenne ha én meg kiakadnék

Az a lényeg hogy szeressük egymást meg érezzük jól magunkat. Előtte én, meg te kikkel mit csinált lényegtelen

2017. dec. 31. 20:01
 24/28 anonim ***** válasza:

Teljesen elfogadható. Mindenki hibázik, ez nem nyomhat rád egy életen át egy bélyeget.

Jó nem mindennapos dolog, de aki elítél ezért, az szégyelheti magát.

2017. dec. 31. 20:10
 25/28 Ramone ***** válasza:
49%
Nem fér bele mert ezzel azt sugallod hogy képtelen vagy valóban harcolni a cèljaidèrt. Rájöttèl hogy van puncid szèttetted a lábad és számoltad a pénzt... És ilyenkor belegondolok abba hogy egy családon belül is sok probléma lehet és azokat is így akarnád megoldani... Nálam ez nem férne bele... Menj inkább lelkizni az üzletember barátaiddal
2017. dec. 31. 20:18
 26/28 anonim ***** válasza:
75%

Ne haraagudj, de a sok sulis munka mellett elmegy egy diákmunkára, pl gyárba, mekibe stb. Nyilván ott csak 80-100 ezret keres és nem millákat kap.

Nekünk majdnem elvitték a házunkat a svájci frank hitel miatt, de senki nem lett a családból kur va, mint opció, eszünkbe sem jutott. Ez "picit" nagyobb probléma,mint a tiéd és mégsem a kur válkodást választottuk.

Ugyhogy igen, elitéllel, és mindenkit, aki ezt teszi, mint amit te.

2017. dec. 31. 20:30
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem értem miért ítélkeztek mások felett.

Ha elmegy fillérért dolgozni, nem végzi el az iskolát.

Amit csinált az is egy munka, csak jól fizet.

Pont olyan, mint egy masszőr, szolgáltatást nyújt másoknak anyagi javak ellenében.

Szerintem ez egy siker sztori.

2017. dec. 31. 20:42
 28/28 anonim ***** válasza:

Sikersztorinak azért nem nevezném. De a sok negatív hozzászólást sem értem. Mindenkinek vannak az életében sötét foltok. A másik felett pálcát törni azért, mert kitárta a lelkét, álszent dolog, amíg a pálcát törő, lehet hogy sokkal súlyosabb terhet cipel. Nincs semmi baj a kérdezővel. Ha összejönnénk, megtisztelő lenne a számomra, hogy annyira megbízik bennem, hogy életének ezt a sötét szakaszát elmondja. A lényeg a jelenben van, hogy ha engem szeret, és egy párt alkotunk, akkor mit csinál.

2018. jan. 1. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!