Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti élítélnétek azért, amiért korábban volt, hogy pénzért cserébe feküdtem le férfiakkal?
Persze nem iparszerűen űztem. Voltak nehezebb időszakaim,a szüleim nem támogattak. Tovább akartam mindenáron tanulni,és ehhez az eszem is megvolt,de valahogyan el kellett tartanom magamat. Volt időszakosan egy pár támogatóm,ők idősebb üzletemberek voltak,korrektek voltak velem úgy érzem. Amellett,hogy lefeküdtem velük,lelki támaszt is nyújtottunk egymásnak. Most már van egy jó állásom,nem folyamodnék ilyesmihez többet. Kicsit rányomja a bélyegét az életemre,a szex nem annyira élvezetes számomra. És ha más nőket megnézek,gyakran gondolok arra,hogy ők nagy valószínűséggel nem adták el a lelküket. Másrészt,ha belegondolok,én ezzel magamon kívül senkinek nem ártottam. Lehet jobb lenne eltitkolnom,de elegem van a hazugságokból. Ha nem is a kapcsolat elején persze,de később mindenképpen kibukna belőlem,túl lelkiismeretes vagyok ahhoz,hogy hazudjak a páromnak. Ti ezt el tudnátok fogadni?
25N
Akik elvárnák, hogy előre tudassa, vagy akár aki elítéli kérdés nélkül.
Ti mind elszámoltattátok a jelenlegi (vagy bármely korábbi) barátnőtöket, feleségeteket, hogy kivel mikor hányszor és milyen körülmények között volt együtt?
Egyáltalán ehhez, mi köze is van bárkinek?
Két esetben tartanám szükségesnek ezt az információt.
1. felbukkanhat a múltból pl. interneten kép, videófelvétel, akármi ami kellemetlenséget okozhat.
2. Bármilyen olyan egészségügyi, vagy pszichés probléma ami ebből fakad és akár közvetve kihathat a párodra.
Minden más esetben nem sok köze van hozzá. Te dolgod, te múltad, te szexuális életed. Mert ugyan ez foglalkozás ha pénzért szexet szolgáltatsz, de ugyanakkor a szexuális életed része is. Egyébként pont a fenti előítéletes hülyék miatt lehet, hogy nem erőltetném, ha esélye sincs, hogy a múltból kiderüljön bármi is, hogy beszámolj róla, mert onnantól sokakban ott az előítélet, a félsz, hogy, mi van ha nem tud hozni egy életszínvonalat neked, nem olyan pénzes, amilyennek hiszi, hogy elvárod és majd jól félredugsz pénzért. Volt is egy ilyen komment.
Senkinek semmi köze hozzá.
Ha elmondod, mert akkora a bizalom, az meg valahol megtisztelő, hogy ennyire bízol a párodban. Aki ha ezt nem tudta értékelni akkor jó hülye.
De ha nagy a szerelem akkor kit érdekel mi volt előtte? Az a lényeg, mi van most?
Volt olyan csajom aki előttem több fickóval feküdt le, mint ahány nővel én? És volt közte egyéjszakás, pusztán a szex öröméért. Most akkor kezdjek el méricskélni, hogy ha ő 15 fazonnal nyomult én meg csak 8 nővel, akkor nekem még jár 7, hogy egálban legyünk? Vagy mi?
Minden nőt megdugnak. :) Van akit kevesen, van akit sokan. Az a lényeg, hogy akivel tartós kapcsolatot alakít ki, azt szereti és hűséges e hozzá, vagy sem. A hűség meg tök független attól, hogy kapcsolaton kívül az illető milyen sűrűn cserélgette a partnereit, és egyáltalán miért tette.
Az eddigi kapcsolataid ezért futottak zátonyra?
Mert a pasik nem tudták elfogadni a múltadat?
Vagy mert nem volt jó a szex?
nálam nem férne bele
én olyan lányt keresek aki ha kell küzd és nem az egyszerűbb utat választja
24F
Minek ítélnélek el? Elítéled te saját magad.. Olyas valamibe mentél bele amit sosem fogsz tudni elfelejteni, kísérteni fog a múlt. Sajnálom, hogy így jártál.
Utólag persze könnyű okosnak lenni, én már nem bántalak ezért, van elég bajod anélkül is, hogy még én is az orrod alá dörgöljem.
"Kicsit rányomja a bélyegét az életemre,a szex nem annyira élvezetes számomra. És ha más nőket megnézek,gyakran gondolok arra,hogy ők nagy valószínűséggel nem adták el a lelküket. Másrészt,ha belegondolok,én ezzel magamon kívül senkinek nem ártottam."
Az írásod ezen része mindent elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!