Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma popószexelni fogunk a barátommal, ilyenkor mindig nagyon kedves velem, miért van ez?
Figyelt kérdés
amúgy is cuki, de mikor közlöm vele, hogy ma este csinálhatná popóba is, akkor mindig olyan lesz mintha kicserélnék:D nem is tudom.. kenyérre lehetne kenni, szóra a bókokat, bújik.. szóval tök más:D
Másokkal is van így, fiúk ez ilyen nagy dolog?
2017. nov. 27. 15:09
1/10 anonim válasza:
grat a barátodnak egy felszentelt segglyuk vagy
2/10 anonim válasza:
Ez kicsit gàzul hangzik. Se__gbe jobban szereti! Csak ennyi. De kb mintha csak ba_ra kellenél neki.
L
3/10 anonim válasza:
Szeret téged csak mivel úgy érzi ezzel ajándékozol neki ő is cukiskodik:D
4/10 anonim válasza:
ennek alapvető dolognak kéne lennie.nem értem mért őrül ennek annyira
5/10 anonim válasza:
Valószínűleg magából indul ki, hogy neki biztos nagyon fájna a popószex, ezért lesz olyan extrém empatikus, mert azt hiszi áldozatot hozol. Azért fura, de még abban nem találok kivetnivalót, ha valaki kedves.
6/10 anonim válasza:
azért h napközben nehogy meggondold magad
7/10 anonim válasza:
4es mi az hogy alapvető dolognak kell lennie a seggbekukinak?
Akkor annak is alapvetőnek kéne lennie hogy Én egy felcsatolhatóssal seggbekúrlak.
8/10 anonim válasza:
Már előre kárpótol, amiért este szétküldi a likadat. 😊
9/10 anonim válasza:
Mert ott szűkebb a lukad és jobban kifacsarhatja a fa...át
10/10 anonim válasza:
gratulálok, annyi eszed van, mint a lukadnak :D köszi, hogy ezt nem csak a barátoddal osztottad meg, Én a helyében, ha meglátnám ezt a posztot - büntiből lenyalatnám veled (már ha ez büntinek számít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!