Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány olyat hirdet, hogy SOS francia az mit jelent?
Figyelt kérdés
Tudom mi az a francia, de mitől SOS? Az mit akar jelenteni?2018. jan. 22. 14:03
1/18 anonim válasza:
Nagyon rövid együtt töltött időt. Kielégít, aztán szevasz!
3/18 anonim válasza:
Qrva gyorsan eldurrant szájjal...
4/18 A kérdező kommentje:
És ez általába olcsóbb mint a normál aktus?
2018. jan. 22. 14:10
5/18 A kérdező kommentje:
Ha én nekem volna olyan extra kérésem, hogy mondjuk lefilmezhessem a telommal ahogy csinálja, azért többet kell fizetni?
2018. jan. 22. 14:12
6/18 anonim válasza:
Pipáld be a keresésnél a
Sos francia
Kamerázás,fotózás
Opicókat es ott csupa olyan lány lesz aki engedi :D
7/18 anonim válasza:
Talán őt kéne megkérdezni, nem itt a gyakorin.
8/18 anonim válasza:
Gyors repülőjáratot a Charles de Gaulle-ra!
9/18 A kérdező kommentje:
Köszi a váalszokat! Amugy én Makói vagyok és erre fele ne sok találatot dob sajnos.. Nem tudtok valami rendes lányt erre aki foglalkozik ilyennel? Szőkék nálam előnybe.
2018. jan. 22. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!