Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogyreagáltok arra ha szex közben a lany elkezdi izgatni az ujjával a csiklóját?
Figyelt kérdés
2018. jan. 22. 14:09
1/15 anonim válasza:
Velem olyan még nem volt, de biztos jó érzés, mert akkor azzal a az én nemi szervemet is izgatja. F/23
2/15 anonim válasza:
Tetszik, akkor megfogom a kezét és követem hogy ő hogy csinálja magának mert akkor meg tudja mutatni hogy hogy élvezi és akkor én is talán jobban tudom csinálni neki
3/15 anonim válasza:
elkezdenék Kossuth Lajos idézeteket szavalni
4/15 anonim válasza:
Volt ilyen. Nincs ezzel semmi baj. Gondlom te is csak csiklóról tudsz elmenni.
5/15 anonim válasza:
Örülök neki, ez azt jelenti, hogy épp szexelek.
6/15 anonim válasza:
Volt/ van ilyen... nekem tetszik...de amúgy sokszor én alapból 2 az 1-ben módon csinálom a páromnak... többször és nagyobbat élvez.
7/15 anonim válasza:
Bár nem vagyok srác, de az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy csípik az ilyesmit.
Sőt... tapasztaltabb “rókák” kérdezés nélkül csinálják nekem.
8/15 anonim válasza:
Tetszik és kérném, hogy mutassa meg ill. segítsen, hogy én is tudjam neki csinálni. Teljesen természetes, a nők nagy része csak csiklóizgatástól tud elélvezni.
9/15 anonim válasza:
Szerintem jó ha simogatja magát puncit és s melleit...IS. Ütogeti a feneket szó játszik magával ez nekem is örömöt okoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!