Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha ennyire lehetetlen a pasim?

Figyelt kérdés

Mindig nyavalyog, hogy neki ez fáj,az fáj, fáradt, vagy nincs hangulata. Mindig van kifogása a szexre. Esetleg abba 'bele megy' ,hogy leszopjam, aztán már fordul is el aludni. Ha belém rakja,akkor is, csak pár perc az egész. Nyöszörgött az elején,hogy nem bírja a gumit, ezért tablettát szedek. Mikor műtétem volt, és tilos volt a szex, én akkor is szexeltem vele. Mikor beteg vagyok, akkor is vagyok vele.

Most náthás és panaszkodik,hogy milyen fáradt és én milyen szemét vagyok,hogy állandóan arról beszélek, mit akarok(szexben). Mostmár beszélni sem beszélhetek róla...

Én szeretnék sokat lenni vele, és durvább meneteket tolni,de ő nem hajlandó rá. Megsértődött azon,hogy azt mondtam neki, többre vágyom.

Mindig otthagy miután ő elment, és nem érdekli velem mi van,mert neki kell egy kis pihenő (az két napig tart...). És ma kiakadt, mert én meg megmondtam neki, h fáj,mert csak sz.ptam, amitől nem nedvesedek.

Mit csináljak?

2018. jan. 22. 17:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Esetleg dobd ki?
2018. jan. 22. 17:35
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Egyszerű, dobd ki a francba.
 3/21 anonim ***** válasza:
81%
Hagyd el , nem érdemel meg téged.
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el a francba
2018. jan. 22. 17:38
 5/21 anonim ***** válasza:
74%
Ezt ironikusnak szántad?
2018. jan. 22. 17:41
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám sem azt hogy maradj vele azt sem hogy dobd ki, de ha beszélsz vele és nem változtat érdemes végiggondolnod hogy hosszútávon el tudod-e fogadni hogy ilyen önző. Nyilván idővel átalakulnak a kapcsolatok de ha a szex nem működik akkor előbb-utóbb ha valaki kielégítetlen máshol fogja megkapni amit otthon nem. Biztosan vannak kivételek de ezzel együtt szomorúnak tartom az ilyen helyzeteket. Mondjuk sokat elárul a személyiségéről hogy ő elsül de veled nem foglalkozik. f
2018. jan. 22. 17:50
 7/21 anonim ***** válasza:
Cseréld le egy normális pasira!
2018. jan. 22. 17:52
 8/21 A kérdező kommentje:
Ő 24 én 20 éves vagyok. Mondtam már neki,hogy gond van, kifejtettem mit akarok, de csak a sertődést kapom,hogy nekem ő nem elég jó,meg ilyenek.
2018. jan. 22. 17:53
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg mond mind ezt el neki mégegyszer és nyugodtan, esetleg ezt olvastasd el vele amit leírtál

Mond meg neki, hogy vegyen komolyan,ha pedig nem változik elgondolkozol azon, hogy hogyan is érez veled szemben és a kapcsolatotokon

Azért mert valami rosszul mükődik, nem kell egyből kidobni

Minden kapcsolatban akadnak problémák, csak ma már jobb szakítani mint a kapcsolatban a problémát megoldani

2018. jan. 22. 17:55
 10/21 anonim ***** válasza:
85%
ez egy önző farok, dobd ki! s keress olyat, aki élvezetet nyújt! :)
2018. jan. 22. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!