Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nincs szex házasság előttről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szerintem előnye és hátránya is van, de talán még több előnye kicsivel.2017. nov. 9. 13:05
51/61 anonim válasza:
Azért ez egy elég rossz hasonlat. D*gni bárki tud, kivéve, ha valami komoly szervi baja van. A repülőgép vezetéshez azért kell egy kis előzetes tudás.
52/61 anonim válasza:
Dehogy tud dugni bárki… mondom, hogy naív vagy, mert soha nem próbáltad. Nézd meg, ebben a rovatban is mennyien panaszkodnak.
54/61 anonim válasza:
Ti sem értitek, amit én mondok. Mintha egy vaknak próbálnád elmagyarázni a színeket.
55/61 anonim válasza:
Kedves!
Értjük, hogy mit mondasz, szentül hiszed, hogy úgy jó, ahogy te gondolod... Legyen igazad, és alakuljon úgy az életed, ahogy szeretnéd.
Csak az a baj, hogy butaságokat irkálsz. Attól, hogy leírom, hogy tudom, hogy jövő héten meg fogom nyerni a lottó ötöst, és erősen hiszek benne és reménykedek, hogy bejön, még nem leszek milliomos.
56/61 anonim válasza:
Miben fogja érinteni a te életedet, ha esetleg nem úgy lesz, ahogy elterveztem? Semmiben. Akkor miért aggódsz ennyire?
57/61 anonim válasza:
Cicuka ne spilázd túl, csak beszélgettünk, de látom, hogy túl érzékeny vagy, hagyjuk is.
58/61 anonim válasza:
Figyelj,én is 20 éves lány vagyok. Most kellene a legjobban élvezned a szexet. 8 pasin vagyok túl,most már teljesen tisztában vagyok önmagammal. Nem vagyok könnyűvérű,de a szex igenis jó. Te is élvezed ideális esetben,ez nem egy kegy a pasi felé. Most már tudom hogy mit várok egy kapcsolattól, tudom milyenek a férfiak. A mostani páromhoz simán hozzámennék,mert minden tökéletes. Persze vannak hibái,olyanok amik nekem még beleférnek,de ennyi.
59/61 anonim válasza:
“Mintha egy vaknak próbálnád elmagyarázni a színeket.”
Igen, és ki a vak ebben a beszélgetésben, aki olyat vél tudni, amit még soha nem próbált...?
60/61 anonim válasza:
"Igen, és ki a vak ebben a beszélgetésben, aki olyat vél tudni, amit még soha nem próbált...?"
Mindketten ugyanolyan vakok vagyunk. Ti ugyanúgy nem tudtok azonosulni az én nézőpontommal, mint ahogy én nem tudok a tiétekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!