Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira sokkoló hogy a párom 4 hónapal ezelőtt még vadidegen volt most pedig perverzkedek vele a szobámban ezt a gondolatot hogy verjem ki a fejemből?
Annyira sokkol hogy alig 4 hónapal ezelőtt még nem is ismertem a párom egyáltalán nem is tudtam hogy a világon van vadidegen volt.
Ma meg itt fekszik az ágyamban a szobámban és olyan szexuális dolgokat csinálunk amiket most nem részleteznék.
Fel lehet ezt fogni?
Gyerek koromban Anyukám mindig azt mondta ne álljak szóba idegenekel most meg tessék.
azóta jó eséllyel már rég nem idegen...
de te fejben még gyerek vagy, persze csak ha nem kamu
Nálad súlyos gondok vannak fejben...
Nekem nem telt el 4 hónap, mikor hozzám költözött. Mikor 4 hónapja voltunk együtt, olyan 9-10 hetes terhes lehettem amúgy... Nyilván ez sem átlagos élethelyzet, de azért lazíthatnál...
Nagyon gáz gondolat!
Tanuld már meg elengedni magad, nyílj meg felé, és élvezd a vele való együttlétet.
Nem azért élsz, hogy szorongj, és azon agyalj, hogy mit tettél.. hanem azért, hogy kiaknázd az életben rejlő boldogságforrásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!