Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vadidegen nő felajánlotta, hogy szeretne lefeküdni velem. Nem szereti a komoly kapcsolatot, hanem csak alkamit szeretne. Szerintetek lehet valami csapda ebben?
Emlékszem egy csapdás esetre.
A melóhelyem előtt minden nap elment egy csini csaj,akkor ment haza munkából én meg olyankor pont ott lődörögtem.Aztán mindig megnéztem,mert szép volt.Ez ment vagy 2 hónapig amikor odajött hozzám,kicsit beszélgettünk és kérdezte nem kísérem el a megállóba.
Mondtam neki,oké bezárok és mehetünk.Közben eszembe jutott,hogy csodák nem nagyon vannak,de meglátjuk.Öngyújtót markolva szoktam bunyózni,úgyhogy kettőt zsebre tettem.Útba esett egy kis utca és ott már várt egy srác a kocsijára támaszkodva,a lány barátja mint kiderült és számon kért,hogy én miért bámulom vizslatom állandóan minden nap az ő menyasszonyát,mert a lányt ez idegesíti.
Mondtam,hogy azért mert megtehetem.Akkor elindult felém én pedig nagyon megvertem.Aztán amikor a földön kezdtem rugdosni a lány is kiabálni meg lökdösni kezdett,idegesített meg dühös is voltam a "csapda" miatt,úgyhogy neki is lekevertem egyet,utána elsétáltam a kocsimhoz.
"Sőt küldött a melléről is képet."
Keress rá Google-képkeresőn, hogy a netről szedte-e le . Ha igen, akkor felejtős. (Persze ha látszik az arca és/vagy egyértelmű, hogy ő, akkor nem kell.)
"Meg annyi h a vezetékneve nincs kiírva facebookra."
Szokatlan, de én is csak kamu profillal vagyok fent Facén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!