Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vadidegen nő felajánlotta, hogy szeretne lefeküdni velem. Nem szereti a komoly kapcsolatot, hanem csak alkamit szeretne. Szerintetek lehet valami csapda ebben?
Figyelt kérdés
Tinderen ismertem meg, megkerdezte mi a szandekom, és mondta hogy ő dugni szeretne. Tooem viszonylag messze van, de aztmondta ha odautazok akkor csinálhatjuk. Szerintetek van valami hátsó szándéka? Vagy tenyleg csak szexelni akar?2016. nov. 26. 00:36
11/28 anonim válasza:
#4:
Haver ,nagy arc vagy!
Szimpatikus!
12/28 anonim válasza:
Tuti hátsó szándéka van. Egy átlagos nő nincs rászorulva, hogy így vadásszon farokra.
14/28 anonim válasza:
Nekem már több tucat szexkapcsolatom volt tindernek köszönhetően, szóval nem kell úgy parázni. :)
20/F
15/28 anonim válasza:
Nyiregyháza ? GUSZEV. Menj csak.
16/28 anonim válasza:
Áhh, az ilyen nem éri meg. Aztán meg majd kiderül, hogy nem is ott lakik, vagy mikor már ott vagy, akkor "épp nem ér rá".
Sztem könnyen találsz majd közelebbit.
17/28 anonim válasza:
Majd írd meg mi volt. Szerintem a legrosszabb, ami történik,hogy valahogy nem jöttök be mégsem egymásnak és utaztál egyet. De azért lehet kicsit megérné írogatni még, hogy van e összhang, nem testileg, hanem egyáltalán. Hogy ne csak egy hideg ba.szás legyen.
18/28 anonim válasza:
Szerintem hihető.
Írd meg mi volt :)
19/28 anonim válasza:
"Nekem már több tucat szexkapcsolatom volt tindernek köszönhetően, "
Itt a másik Benedek Elek.
20/28 anonim válasza:
#19-es Tesó attól, hogy te béna vagy az nem azt jelenti másnak nem jöhet össze. ;)
#14-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!