Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vadidegen nő felajánlotta, hogy szeretne lefeküdni velem. Nem szereti a komoly kapcsolatot, hanem csak alkamit szeretne. Szerintetek lehet valami csapda ebben?
Figyelt kérdés
Tinderen ismertem meg, megkerdezte mi a szandekom, és mondta hogy ő dugni szeretne. Tooem viszonylag messze van, de aztmondta ha odautazok akkor csinálhatjuk. Szerintetek van valami hátsó szándéka? Vagy tenyleg csak szexelni akar?2016. nov. 26. 00:36
21/28 anonim válasza:
Hogy mi csapda? Esetleg a baratnod kuldhette.. :D menekulj
Viccelek. Mi bajod lehet?
22/28 anonim válasza:
Nem vagyok a tesód. Amúgy kétféle férfi van, aki cselekszik meg aki csak dumál róla. Egy névtelen fórumon bizonygatni mekkora király vagy, több mint nevetséges.
23/28 anonim válasza:
#22-es ez van. Ha nem tetszik igy jartal. :D
24/28 anonim válasza:
#22:
"Egy névtelen fórumon bizonygatni mekkora király vagy, több mint nevetséges."
Ez igaz.
Meg ,hogy mennyire erkölcsös...vágod ,senki sem ismeri. Legalább itt ne hazudna. Most nem a 23-asról írok ,hanem amúgy meg.
25/28 anonim válasza:
Hát 100-200 km-t biztosan nem utaznék érte! Ha minden kétséget kizáróan biztos hogy a címen lakik, akkor is gázos lehet! De te tudod! Ha már nagyon feszítenek a tojások, akkor vagy elmész vagy kivered! Én recskáznék egyet a helyedben! :-)
26/28 anonim válasza:
Én speciel arra gondolnék, hogy ez egy a világ végén élő rút férfi! Aki ezzel szórakozik!
27/28 anonim válasza:
Ez csapda lesz! Úgy leszexel, hogy nem fogsz bírni lábraállni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!