Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, nektek tetszene ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek tetszene ez?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi farkára sokkolós nyakörvet tennétek, amit nem tud levenni és egy távirányítóval ki és bekapcsolhatjátok, amikor nektek tetszik, például ha nem viselkedik jól?

Idomítanátok egy férfit így?

2016. okt. 2. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ooo igen!!
2016. okt. 2. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
65%

Sokkolós nyakörv?!?!?!

Persze, hogy nem. Nekem egy férfi attól férfi, hogy felnézek rá, a kedvére teszek mindenben és tudom, hogy ő irányít. Mert ő vadászik én meg elkészítem.

Nem tudnék rá férfiként tekinteni, ha le kellene aláznom a földig és nő létemre én okoznék neki fájdalmat.

Messzire futnék tőled:)

Bocsi.

2016. okt. 2. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Az inkább sokkolós erényöv drágám ;) persze hogy tetszik 22 L
2016. okt. 2. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Én inkább sub hajlamú vagyok, de ki lehet provokálni belőlem a domot is. Igaz nem könnyű.
2016. okt. 2. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!