Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mi a véleményetek arról, hogy sok férfi arra vágyik, hogy egy nő mellét szopja pl. elalváskor, és akár az is tetszene neki, ha jönne belőle az anyatej? Ha nektek ilyen párotok lenne, hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 01:18
2/7 anonim válasza:
Én alapból szeretem ha a férjem a szájába veszi a melleimet és jatszadozik velük. Attól indulok be igazán. 😜 10 hetes kismamaként nalunk is szóba került, hogy majd megkóstolja a tejem,de kétlem, hogy minden este racuppana.
3/7 anonim válasza:
Azt, hogy kiábrándító. Ilyen emberre nem tudnék felizgulni sem felnézni rá. Ha akarnék gyereket, akkor szülnék sajátot, nem akarok senkinek sem a pótanyucija lenni!
Amúgy imádom ha a melleimmel foglalkoznak, de semmiképpen sem ilyen anyakomlexusos hangulatban!
4/7 anonim válasza:
Hát attól függ hogy ilyen szexy módon vagy ilyen anyucis módon. Az előbbiben benne lennék sőt, az utóbbi viszont nagyon nem jönne be
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg furcsállnám. De ha szeretem, akkor belemennék, mert örömet szeretnék neki okozni.
7/7 anonim válasza:
Kétégtelen hogy remek dolog cicit szopni,de hogy így probáljak elaludni arra eddig nem gondoltam.
Most gondolkrá de nem akarom megvalósítani.
Az anyatej megkostolása szerintem mindenhol van,azzal nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!