Mennyire természetes ez a dolog férfiként? És mit tudok tenni?
Az a helyzet, hogy tegnap váladék folyt a melleimből, ma megnéztem, megnyomtam és minimális mennyiségű tej jött belőle.
Azt olvastam, hogy a férfiaknak is van néha tejük, meg a tévében is láttam egy házaspárt, ahol a férfinak is volt teje és szoptatott. De nálam mi okozza, nincs gyerekem egyáltalán még. 19 éves vagyok. Orvoshoz nem fogok menni, mikor múlik el magától? Enyhén váladékozik most is, ez nem fog erősödni ugye?
Hát pedig elmehetnél orvoshoz. Egyáltalán nem természetes dolog. Ha egy férfinek teje lesz, az elég durva hormonzavart feltételez.
A franc tudja mikor múlik el, ha elmúlik egyáltalán. Lehet, hogy még nagyobb melled nő és ezer más bajod is lesz még.
Agyalapi mirigy daganat is lehet a háttérben, de minimum súlyos hormonprobléma.
Hát nem hiszem, hogy daganatom lenne, ne ijesztgess kérlek!!
A szoptatós papáknak akkor miért van tejük? Egyáltalán miért van a férfiaknak is mellük?? Gondolom ugyanazt a célt szolgálja, mint a nőké, csak nem értem nekem miért van.
Nem ijesztgetlek, de a jelenség neve galactorrhea és okozhatja tumor. Ezt mindenképpen ki kell vizsgálni.
Nincs olyan, hogy szoptatós férfi. Ezt csak média szenzáció. A férfiaknak meg azért van mellbimbójuk, mert minden magzatnak van, aztán hormonhatásokra kialakul a férfi, és nem fejlődik ki a mell. Tudod a csikló és a pénisz is ugyanazon szövetből van, így kvázi a nőknek egy minipéniszük van, ami pl testépítőknél/sportolóknál kokszolás(tesztoszteron) hatására meg is nő és frankón kis péniszük lesz. Ez is előfordul mégsem nevezhető normálisnak.
Amúgy meg azt csinálsz amit akarsz. Ha férfiként nem zavar, hogy folyik a tejed, az a te dolgod.
Nem vagyok transzszexuális..
Amiket tévében láttam férfiakat, mindnek gyereke volt és természetesen hetero házasságban éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!