Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi az átlaghoz képest mennyire számít sikeresnek a nőknél, aki durván annyi nővel volt, ahány éves?
Jó most tudom vannak Casanovák, akik több száz nővel vannak életükben és vannak akikkel párral jó esetben vagy eggyel sem, de ne a szélsőségeket nézzük.
Az illető lehet akár 20, akár 40 éves.
Nálam ez nem számít sikernek.
Ne is dicsekedjen vele. Annál jobban semmit nem utálok amikor egy pasi elkezdi mondogatni,hogy neki az egész város k_rvája megvolt. Jobb ha nem tudom.
Elnézést, nem írtam ki, de
1. Férfiak véleménye érdekel
2. Olyanoké, akik nem úgy képzelik el az életet, hogy egy szerelmük van örökre egész életükben
Csak egy szám ez is...attól még lehet béna az illető az ágyban, és 1-2 nővel is lehet tökélyre fejleszteni a technikáját. Szerintem pont hogy az a sikeresebb, aki képes olyan orgazmust okozni hogy a csaj eldobja az agyát, mintsem aki a numerákra/számokra megy kizárólag.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!