Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz hogy 500 méteren belül valakik mindig perverzkednek?
Figyelt kérdés
Való igaz ha egy kis városba beérünk bárhol ahol vagyunk 500 méteres körzetben mindig szexel valaki ha egy Nagy városba beérünk pl Szeged ott tőlünk 200 méteres körzetben szexel valaki és 1500 méteres körzetben folyik valami homoszexuális perverzió is.
Bele gondoltatok már ebbe hogy miközben ti autoztok a belvárosban abban a pillanatban mások a házakban nagyban perverzkednek?
2017. okt. 16. 11:22
1/12 anonim válasza:
Egészségükre, nem tudok mást mondani.. :D
2/12 anonim válasza:
Jujj akkor mi lehet egy panelban? Igazi fertő
3/12 anonim válasza:
Belegondoltam de hálisten nem jutottam el addig a pontig hogy ki is írjam 🙏
4/12 anonim válasza:
Neked valóban csak ennyi sütnivalód van?
5/12 Ramone válasza:
Begondoltál már abban hogy tőled 4000 kmre valaki épp jeget kapar az autójáról miközben Afrikában csípős csirkèt főz az asszony annak az urának aki éppen elment egy olyan ember mellet akinek egy rokona éppen európában bukfencezik?
6/12 anonim válasza:
Elég durva... De nem baj!
Majd én is perverzkedek, amikor ők autóznak!
7/12 anonim válasza:
És ha én perverzkedek? Akkor az másnak az 500 méterébe esik, vagy azt minek kell venni?
8/12 anonim válasza:
Itt tanyán max csak az állatok.
9/12 anonim válasza:
Nem. Ha az Antarktisz közepén vagy, ott nem hogy 500 méteren, de még 500 kilométeren belül se lesz senki, aki perverzkedne.
10/12 anonim válasza:
Tuti!
Eddig három helyen laktam Pesten albérletben, a szeretők rendszeresen jöttek délután 4-ig az anyukákhoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!