Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban így van ez?
"Aki nem hiszi, az recskázzon tovább."
Nem hiszem. Recskázom tovább.
Nemi vágy sok mindentől függ. Kortól, hormonoktól, hangulattól. 13-17 éves koromban napi 10-15x maszturbáltam. 20-25 évesen a barátnőimmel napi 3-4 alkalommal hancúroztam. Ráadásul bárhol. Lépcsőházban, buszmegállóban, egyetemen, otthon, vonaton, kávézóban, erdőn-mezőn-hegyeken.
30 évesen már heti 1 is elég volt és csak ágyban és konyhában.
40 évesen már havi 1 is jó lenne, ha lenne. :)
Nálam korral és hangulat romlásával (depresszió) csökkent a libidó.
-.-.-
Mindenesetre az a lényeg, hogy olyan partnert keress magadnak, akinek a libidója a tiéddel közel azonos. Ha az egyik fél sokat akar, a másik keveset, abból jó kapcsolat nem lesz. Ha egyik fél keveset akar, és a másiknak is elég, akkor nagyon szép szexuális életük lehet ettől és sokkal tartalmasabb is lehet. Nincs ezzel gond.
nekem elég magas a libidóm, így első kézből tudom, hogy igen ez lehetséges
nekem meg az a fura, hogy egyesek gyorstüzelők vagy önzők az ágyban, mert az meg számomra nem egyeztethető össze a szexszel és a mindennapokkal, kinek mi
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!