Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nincs szex házasság előttről mi a véleményetek?
ezer hátrányt tudnék mondani, de előnyt nem igazán. Talán annyit, hogy ha képes a másik sokáig várni rád, akkor az nagy dolog. De csak akkor, ha kiderül, hogy nagyon is szereti a szexet és kívánja is.
Ha az derül ki, hogy utálja a szexet, kerüli, nem kívánja, akkor csak azért nem csinálta veled, mert nem akarta, semmi más miatt.
30 - azért élhetsz egyedül, mert csak az a jó, ami Neked, és csak Neked jó. De örülök, ha találtál olyat, aki elfogadja azt, hogy Te vagy a középpontban.
S igen, arra nevelem a gyerekeimet, hogy a házasságon kívül szex nem helyes. Lopni sem.
Mégis miért vagy ilyen támadó? Az első válaszom alapján (ami az enyém volt), mégis mi a fenéből állapítod meg, hogy én lennék a középpontban? Ilyet sosem írtam és ha ismernél, főleg nem állítanál ilyet rólam. Te csak vaktában osztod az észt, azt sem tudva, hogy kinek írsz.
Egyáltalán, mi jogon becsmérelsz?
Annyit írtam, hogy szerintem a szex, fontos része egy kapcsolatnak.
Igen, én, a házasságom előtt már lefeküdtem a férjemmel. Én, örülök, hogy megtettük, mivel ez is, csak erősítette a kapcsolatunkat és nagyon vágytunk egymásra, kívántuk egymást.
Mindketten, elsők voltunk a másiknak, de mindkettőnknek voltak már orális élményei a másik előtt. De, a szüzességünket, egymással veszítettük el, aminek nagyon örültünk, mind a ketten.
Mindemellett, szerintem, igenis lényeges a szex, hogy ebben is passzoljanak a felek. Ne a nászéjszakán derüljön ki, hogy olyan méretei vannak a másiknak, ami nem egyezik, vagy olyan igénye, amit ne tudna az egyik fél elfogadni. Az a házasság rovására menne. Hiába szeretném a páromat, bíznék benne, ha a szexben nem tudnám őt kielégíteni. Ezt, kudarcként élném meg és ő is és nem lenne tartós a házasságunk.
Komolyan nem értem, hogy miért támadsz! Azért, mert fontosnak tartom a szexet, vagy miért?
nem támadok. nem hallottam még érvet arra, miért is van helye a szeretkezésnek a házasságon kívül azon kívül, hogy mert vágyaink vannak. Mondd, mi az érv?
S ha kiderül a házasságodban, bári más, ami nehézség, akkor mit csinálsz? Azt is mind kipróbálod?
Őszintén, te miről beszélsz?
Itt a kérdés az volt, hogy nincs szex házasság előtt. A kérdező, erre kért véleményeket, én, erre válaszoltam.
Te keversz itt, már ide mindent és az összes válaszolóba belekötsz.
Azt mondod, hogy 12 éve házas vagy, meg nem jó a házasságon kívüli szex, meg, hogy még csak nem is önkielégítetek, és, hogy háromgyerekes apa vagy, mikor az előbb írtad, hogy szegény feleségeden hiszterektómiát kellett végrehajtani az első gyereketek, születése után. Akkor, örökbefogadtatok vagy mi? (Egyébként, részvétem a feleségednek, tudom milyen nehéz lehetett neki.)
Ahhoz, meg végképp nincsen semmi közöd, hogy mi, mi mindenen mentünk át a férjemmel, nem is tartozik a kérdéshez.
A házasságon kívüli szex, megint más kérdés.
Az, hogy valaki szexel házasságon kívül? Miért ne? Az ő dolga, hogy egyedülállóként, mit csinál. Ezt, mindenki döntse el maga.
Az, ha valaki a házastársa mellett férek.r, azt én is merőben elítélem.
Ha valaki szexel házasság előtt?
Én, ezt jó ötletnek tartom, mert kell a tapasztalat. Na nem azt mondom, hogy ezt fűvel-fával tegye meg, de, ha egy szerető kapcsolatban él, miért ne tehetné meg?
Ha meg valaki, az igazi előtt élvezi az életet, azzal sincs baj, ha ő, azt látja jónak.
Itt, a kérdésben a szexualitás volt a kérdés.
Nem tudom, hogy hogyan jön ide az, hogy egy házasságban vagy kapcsolatban, ki hogyan oldja meg a felmerülő problémákat?
Én, tudom, hogy mit ígértem az eskümben és azt, be is tartom, ahogy a férjem is.
Abban, egyetértek veled, hogy manapság könnyen eldobják az emberek a kapcsolataikat, néha meg sem próbálnak javítani rajta. Ezzel nem értek egyet, de, ez, az ő életük, az ő döntésük.
Itt, még egyszer mondom a kérdés az volt, hogy ki, mit gondol a házasság előtti szexről.
Én azt, hogy igenis, így is meg kell ismerni a másikat, hogy ilyen téren is passzoljanak a párok és igen, ez, szerintem, csak emeli a kapcsolatukat, mert ha még a szex is jól működik, akkor csak még gyümölcsözőbb lesz a kapcsolatuk/házasságuk.
Ez adja meg a családalapítás lehetősége mellett azt, hogy még jobban kifejezzük az egymás iránti szeretetünket és, hogy gyönyört adhassunk a másiknak.
Részemről befejeztem, mert vagy nem akarod érteni, amit írok, vagy direkt belém akarsz kötni, még ismeretlenül is.
Kellemes napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!