Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nincs szex házasság előttről mi a véleményetek?
kicsit olyan ez a post mintha kiskorú gyerekek vitatkoznának azon, hogy milyen jó motorozni, amikor még jogosítványuk sincsen.
Én házas ember vagyok és szerintem nagy marhaság várni a szexel mert NAGYON sok ember nem kompatibilis az ágyban és tök ciki ha ezt esküvő után deríted ki. Egész életed szexualitását taccsra vágod és gondolom nem kell elmondanom, hogy egyszer élünk és jobb esetben ezzel az emberrel akarod leélni az életedet.
Kèrdező szüleim 26 éve házasok elsők voltak egymásnak.
Mégis anyám kúrfélre.
Úgy látom, elég agresszívek itt a válaszolók, úgyhogy előre leszögezem, hogy amit leírok, csak az én véleményem lesz, nem tartok senkit jobb vagy rosszabb embernek azért, mert ő házasság előtt vagy házasság után szeretne szexelni. Nem vagyunk egyformák, mások szexuális életéhez semmi közöm nincs, mindenkinek saját magának kell megítélnie, hogy mi neki a legjobb. Elefogadom, hogy a legtöbb válaszoló nem ért egyet velem, nem szeretnék senkit meggyőzni, hogy az én választásom jobb, mint az övé, csak az okokat fogom leírni, hogy miért döntöttem úgy, hogy nem szerenék házasság előtt szexelni. Mindenkit megkérek, hogy ha reagálni szeretne az írásomra, azt kulturált módon tegye.
Tudom, sokan "allergiásak" a vallási dolgokra, de nem vagyok vallásos, a döntésemnek semmi köze az ilyesmi dolgokhoz. 20/L vagyok, főleg érzelmi okai vannak annak, hogy csak házasság után szeretnék szexelni. Az eddigi "ismerkedéseim" alapján rá kellett jönnöm, hogy a barát-barátnő kapcsolat egyszerűen nem nekem való, képtelen vagyok egy ilyen kapcsolatba belemenni. Én egy párkapcsolatot teljes mértékben komolyan veszek, hűséges vagyok, bármit megtennék a páromért. Nem bírom a bizonytalanságot, hogy a srác bármikor otthagyhat egy másik lányért, bármit megtehet velem minden következmény nélkül. Nem érzem fairnek, hogy elvárják tőlem, hogy testileg-lelkileg mindenemet beleadjam egy kapcsolatba úgy, hogy a másik fél annyira sem tart engem, hogy valamilyen módon bizonyítsa, hogy ezt a kapcsolatot nem csak egy pár napig szeretné folytatni, aztán megy tovább a következő nőhöz. Nem tudnék vonzódni egy olyan férfihoz, akinek előttem több barátnője is volt, akikkel lefeküdt, mert nem hiszem, hogy én bármiben különb lennék, mint az előző barátnői. Csak azt látnám rajta, hogy ha egy kapcsolata 1-2 év után "leült", akkor ahelyett, hogy legalább egy kis erőfeszítést tettek volna annak érdekében, hogy helyrehozzák a dolgokat és megoldják a problémáikat, inkább az egyszerűbb megoldást választották és új nőt/férfit kerestek. Ha több férfival is lefeküdnék házasság előtt, akkor már semmi "extrát" nem tudnék nyújtani annak, akivel végül összeházasodok. Nem mondom, hogy igazam van, és nem próbálok senkit "kioktatni" a szexről szűzként, de nem hiszem, hogy nagyon kivételes eseteket kivéve olyan hihetetlen mértékben inkompatibilis lehet egy férfi és egy nő szex terén, ha szerelmesek. Plusz nem mintha szex előtt ne lehetne megbeszélni, hogy kinek mi fér bele, és mi nem, ebből kiderül, ha tényleg nagy különbségek vannak a két fél között. Lehet, hogy nincs igazam, de nekem csak ez a megoldás működik, nem bánom, ha egyedül maradok emiatt. Nekem fontosabb, hogy lelkileg egészséges maradjak, mint hogy belemenjek olyan dologba, amivel képtelen vagyok egyetérteni csak azért, hogy legyen valakim.
Utolsó te pont jó példa vagy a naív, álmodozó időzített bombára.
Honnan tudod, hogy a férfi akibe beleszeretsz milyen az ágyban? Hogy élvezni fogod vele a szexet? Hogy ki akar és ki is tud elégíteni? Hogy megegyeznek a vágyaitok, az igényeitek?
Sehonnan. Csak álmokat kergetsz. Személyes frusztrációdat erényként próbálod meg magadnak eladni.
Sok sikert azért.
#46 Azért megpróbálhatom. Ha eljutok valakivel odáig, hogy összeházasodunk, akkor valószínűleg mindketten hajlandóak leszünk a másik kedvéért változtatni, olyan megoldást keresni, ami mindkettőnknek megfelel szexuális téren is, ha problémák adódnának.
Lehet, hogy nem sikerült elég jól kifejeznem magam, de nem tudom, milyen erényekről beszélsz. Nem tartom magam sem jobbnak, sem rosszabbnak, sem bármiben különbnek a többi embernél a döntésem miatt. Egyszerűen nekem ez működik, másoknak más.
Utolsó!
Most anélkül, hogy egyetértek veled vagy sem, de...
Azt írod, hogy ez a megoldásod "működik".
De, mi működik Drága, ha minden amiről írsz, csupán elmélet? A Te kis agyad szüleménye?
1. Nem vagyok Drága, meg semmi ilyesmi.
2. Nekem ez működik = én így élek és így érzem jól magam.
Világos. Én is tudok repülőgépet vezetni, de csak azután fogok először, hogy már ott ülök a kormánynál egy utasokkal tömött gépen. Mert nekem ez működik, és TUDOM, hogy menni fog.
Logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!