Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nincs szex házasság előttről mi a véleményetek?
Hahaha kivered. LOL
Hát a kiverésnek köze nincs a szexhez. Megnősülsz, azt se tudod mit kezdj egy nővel. Ami másnál egy 10 éves tanulási folyamat, azt te egy éjszaka alatt akarod lerendezni. Aha.
Emlékezetes nászéjszaka lesz. Sok sikert a leendő feleségedhez!
Elfogadom, hogy akaratgyenge lény vagy, aki nem tudja az ösztöneit és a vágyait kordában tartani. Mint a tolvajok, a gyilkosok, a huligánok...
Nem vagyok aszex. Gyerekeim vannak, feleségem volt az első nő, akivel a szeretkezésben egyesültem, s neki is én volta az első férfi, s tettük mindezt a házasságkötés után. S nem végzünk önkielégítést sem.
Ez normális. A több a vágyaidról szól, s nem az emberi mivoltodról.
40/F - a 8-as :)
kedves 16-os - és az esküvő után is bárkivel lefekszel, mert a szex jó dolog, s túl van misztifikálva. Így van?
kedves 14-es - te is élsz, ugye akkor semmit nem mondasz a halálról? Itt élsz, ugye akkor nem beszélsz az USA beli életről?
Amihez nem értek, vagy nincs benne tapasztalatom, akkor nem osztom az észt, úgy, mint a kérdező, vagy te.
Fogalma sincs a párkapcsolatokról, a házasságról, de meg akarja magyarázni, hogy hogyan is kellene csinálni.
Ez azért, így nevetséges, nem gondolod?
18-as - háromgyerekes, 12 éve házas családapaként nincs tapasztalatom a házasságról. Ezt állítod. Köszönöm.
A kioktatástól, a leszólástól és a magad dölyfösségétől nem leszel jobb.
40/F - 8-as, 15-ös és 17-es is :)
Leírni, bármit le lehet. :)
Egyébként is, nincs két egyforma házasság, vagy kapcsolat. Nem lehet rá sablont húzni.
De, azt, azért se te, se a kérdező ne akarja megmagyarázni, hogy egészséges, felnőtt nő és férfi között, nem fontos a szexualitás.
Ugyan már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!