Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel 4 éve vagyunk együtt,1 éve megszületett a fiunk, azóta egyszer voltunk együtt. Előtte is én kezdeményeztem a heti egy szexet, mostmár viszont nincs ehhez energiám, őt meg nem érdekli. Mit kéne tennem?
A szexualitásnak ahogy a szerelemnek is megvan a hormonális háttere. Idővel ahogy a szerelem is múlik, a szexuális vágy is csillapszik.
Hidd el, ha egy vadidegen nő kérné, hogy dugja meg, egyből ott zakatolna a fejében, hogy jó lenne és akarja (még ha meg nem is tenné), viszont te már nem vagy újdonság.
Kb. a szerelem 2, 2 és fél év alatt csillapszik le egy kapcsolatban aminek a helyét átveszi a megszokás, a kötődés, a barátság, stb.
És ezzel együtt a szexuális vágy is hasonlóan lanyhul. Lehet trükkökkel fenntartani, de ez jobbára tüneti kezelés. Az ember, mint faj nem monogám, és arra vagyunk kitalálva (férfi és nő is), hogy minél több partnerrel létesítsünk szexuális kapcsolatot, csak a "civilizált" társadalmunk, egy egyedre korlátozza ezt le. Mert hülye vallási okai vannak ami visszanyúlik pár ezer évet, és ezt nehéz kiirtani, megváltoztatni.
Hogy mivel tudnád újra kicsit feltüzelni, az jó kérdés, ahhoz a férjedet kéne ismerni, hogy mi indítja be, mi nem, mi vonzza, van e valami szexuális fantáziája, fétise, amit nagyon szeret, vagy amit még soha nem is kapott meg és beindítaná. Ezek nélkül nincs recept, hogy, mivel lehet újra feléleszteni a tüzet. Kivéve egyet. Másik nő. De ez meg nem opció (még hármas felállással sem, gondolom én).
Ez nagyon gáz, de rákérdeztél már miért nem igányli VELED! a szexet?
Mert a fáradtság NEM ok, csak kifogás.
Szerintem megszűntél nőnek lenni a szemében, már csak anyaként tekint rád, és nem vonzódik hozzád szexuálisan.
Menjetek el szexuálterapeutához, mert nem normális 27-30 évesen ilyen szintű leszaromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!