Láttam olyat hogy 12 ágyas szobában 1 ágyat lehet kivenni. Kinek van ehhez gusztusa hogy másik 11 ismeretlen emberrel együtt lakjon?
Fel nem tudom fogni
Ilyen igénytelen embereket...
Ez az úgynevezett hostel.
Üdvözlünk a valóságban.
Miattam lehet akármi
De ilyet...Fúj!
Semmi pénzért nem szállnák meg így!
Én Frankfurtban aludtam hostelben, 6 személyes szobában a munkatársammal, egy pár napot töltötünk ott munkaügyben (kiállítás) szinte minden este más nemzetiségű szobatársaink voltak, (ausztrálok, írek, szabadásgukat töltő amerikai katonák, olaszok, szerencsére kelet-európaiak nem) szóval nem loptak el semmit, ugye annyi a hátránya, hogy a zuhanyzót közösen hazsnáltuk, de azzal se volt probléma, mindenki tiszta volt, igényes, szóval úgy hagyták ott maguk után, hogy nem kellett undorodni tőle stb.
A reggeli fejedelmi volt! Mint egy normál szállodában.
Ugy van ez, mint ahogy az előttem szóló írta, ide általában csak aludni jár az ember, arra meg tökéletes, árban meg a szállodai ár alatt van.
Szóval nem kell tőle félni, csak ne fogj ki Kelet-Európai szobatársakat!
Kérdező!
Teljesen igazad van. Itt mindenki leír egy szép mesét, ami a valóságot csak ritkán fedi.
Az igazság az, hogy a szobatársaidat nem tudod megválogatni, legtöbbször a nemüket sem. A szoba megtelik az éjszakai bulizásból egyenesen az ágyba ájult hangoskodó/horkoló mosdatlan italozó/füvező emberekkel, vágni lehet a lábszagot, a mosdó pedig reggelre tele van hányva.
Egyetlen dolog azonos, hogy mindegyik igénytelen, és a szálláson akar spórolni...
Ez valóban elég gyakori Kelet-Európában. De azon kívül nem jellemező.
"Semmi pénzért nem szállnák meg így!"
És mondjuk nagyon kevés pénzért, ha jobbra nem futna? :D :D
A kérdezőnek is csak megszületni volt nehéz, hogy ilyen gondjai vannak.
Bizonyára nem volt soha táborban, nem volt kollégista, és nem volt katona (ha hímnemű, mert férinek akkor sem nevezném, ha 1-essel kezdődik a személyi száma).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!