Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Láttam olyat hogy 12 ágyas...

Láttam olyat hogy 12 ágyas szobában 1 ágyat lehet kivenni. Kinek van ehhez gusztusa hogy másik 11 ismeretlen emberrel együtt lakjon?

Figyelt kérdés

Fel nem tudom fogni

Ilyen igénytelen embereket...

2017. júl. 23. 12:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

8-as válaszoló! Pont erre gondoltam! :)

9-es! Hát férfi vagyok de én nem egy putriban lakom, ellentétben veled!

2017. júl. 25. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

Nem, te egy ropifiú, puhap*cs vagy, nem férfi.

Vernyákolni, rinyálni a kisp*csák szoktak, nem a férfiak.

2017. júl. 25. 10:56
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát nem csak nem vagyok olyan igénytelen mint az átlag Magyarság

Ennyi!

Pénz beszél!

2017. júl. 25. 14:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen kezdtem utazni, gimisként és egyetemistaként nekem nem fért bele a szálloda, nagyon jól éreztem magam a hostelekben, a több ágyas szobákban. Sok ismerettséget kötöttem, volt akivel utána együtt utaztam. Igen olyan is volt, hogy nem voltak szimpatikusak a szobatársak, problémám nekem soha nem volt, de voltam úgy Isztambulban, hogy a szomszád szobában egy részeg fiú próbált befeküdni egy számára idegen lány mellé az ágyba.

Most már azért 29 éves vagyok, évek óta dolgozom, jól keresek, mások az igényeim, most már nem tudnám elképzelni az idegenekkel való közös szállást.

Azért jó visszaemlékezni, jó buli volt ez akkor.

2017. júl. 25. 16:16
 15/16 A kérdező kommentje:

10-es!

Végre, ezt én is élvezettel olvastam!

2017. júl. 25. 19:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy hostelben nem laksz senkivel. Alszol 5-6 órát, aztán felkapod a hátizsákodat és irány a következő város. Sokan sírnak, hogy milyen drága utazni, aztán persze kifizetnek egy éjszakára 40 ezer forintot egy háromcsillagos, teljesen semmilyen szállodában, meg utazási irodával vetetik a repjegyet. Volt olyan ismerősöm, aki drágábban hozott ki egy 8 napos spanyol nyaralást, mint én 28 napot Dél-Kelet Ázsiában, pedig ott is általában 4-5 csillagos szállodákban laktam, meg összesen négyszer repültem a térségben. Félreértés ne essék, ő sem elnöki lakosztályban lakott vagy bérelt jachtot, összességében hasonló minőségű szállás és vendéglátás volt az árban, csak én nem finnyogtam mindenen és ha Bangkokban egy adott estére röhejesen sok lett volna a szállás, akkor laktam hostelben, kit érdekel, nem fogok 1 heti nyaraláspénzt elkölteni arra, hogy mindenképp privát szobám legyen.
2017. júl. 27. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!