Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le a baratomat a verekedesrol? Es meg arrol hogy ne legyen szexbe eroszakos.
Ne nezzetek nagyon hulyenek, baratom 17, en 18 vagyok. Igen folyamatosan amikor rajon az agyf__z akkor megver..rendesen okollel gyomorba, arcon, meg megfujtogat.. hetente legalabb 3x.. nem lehet semmit tenni ez ellen..ez lenne az egyik..
Es a masik:
Miert van az hogy ha en szeretnek dugni vele akkor o nem akarja viszont ha en nem akarom es o igen akkor mindenkeppen meg teszi, lefog..nemtudok semmit tenni ellene.. szeretem nagyon, vele élek egy hazba..
Azt most felejtsetek el hogy hagyjam el a pics_ba mert nemfogom mert szeretem es lehet nem eri meg de akkorse fogom elhagyni..
Valaki pliiiz segitsen! Otleteket adni, vagy tapasztalat? Igen tudom mas lany mar az elso vagy a masodik ilyennel elhagyta volna de en mas vagyok mint ok.. masfel eve vagyunk egyutt..
18/L
Orvosi eset vagy, kezeltesd magad. Az agyi kapacitásod a béka segge alatt van. Ezt a kérdést kár volt kiírni...
(Én is tetovált vagyok, mégsem vagyok ekkora gyökér, mint te...)
De mégis milyen segítségre gondolsz?
Lökd le a lépcsőn, úgy, hogy túlélje, de legyen nyomorék. Akkor ki lesz neked szolgáltatva, de nem fog megverni, mert nem tud, te meg ott lehetsz vele és szeretheted.
Ha ott hagyni nem akarod, csak ez a megoldás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!