Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam magam vissza a női nemi szervre?
Figyelt kérdés
Sajnos eltávolodtam a női nemi szervtől egy bizonyos eset miatt. Szórakozóhelyen voltam pár napja, ahol egy nőhöz eléggé közel kerültem, adta magát a dolog, elmentünk a WC-re, majd csókolózni kezdtünk. Egy idő után tolta lefelé a fejemet a nemi szerve irányába, hogy nyaljam ki. Mikor odaért a fejem, akkor éreztem meg azt az iszonyatos bűzt. Büdös volt ott neki, de nem enyhén. Olyan volt, mintha az izzadságszag, a vizeletszag és a döglött halszag összekeveredett volna. Mondtam, bocsásson meg, de nem fog menni, aztán kimentem a WC-ből, a szórakozóhelyet is otthagytam. Azóta eltávolodtam a női nemi szervtől, nem tartom gusztusosnak.2016. máj. 12. 18:35
1/13 anonim válasza:
Ne kezdj ki igénytelen nőkkel.
Hidd el,aki igényes az rendessen mossa magának és jó illatú.
2/13 A kérdező kommentje:
Elhiszem, azonban kívülről igényesnek látszott. Szerintem senki nem mondta volna meg előre, hogy neki olyan lesz.
2016. máj. 12. 18:39
3/13 anonim válasza:
Az nem volt elég jel,hogy egy szórakozóhely mosdójában akarja kinyalatni magát? :)
4/13 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, nem. Számomra ez nem kelt gyanút.
2016. máj. 12. 18:46
5/13 anonim válasza:
pedig, ha szerencséd van, még az előző csávó spermáját is kinyalhatod belőle ilyenkor.
6/13 anonim válasza:
Ezért érdemes előtte lefürdeni, hogy ne legyen sEgg és húgy szagú az ember főleg mikor be van b@@szva,, de különben mit vártál?
7/13 anonim válasza:
Szirakozohelyen ahol akar a szart se huzzak le 😂😂😂. Mazlista. Ezert nem kell igy ki kezdeni nokkel vidd fel magadhoz eszleny. Mosakodjon meg szex elott nekem nem kell egy rihes.
8/13 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy táncolás közben beizzadt neki.
2016. máj. 12. 19:11
9/13 anonim válasza:
Nem ő a hibás, hanem te vagy tapasztalatlan..
10/13 A kérdező kommentje:
Miért, hogy kellett volna ezt előre látnom?
2016. máj. 12. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!