Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam magam vissza a női nemi szervre?
Valószínű vmi fertőzése is lehetett.
Nekem is volt fertőzésem és kicsit halszagú volt a folyásom, fürdés után is érezhető volt :/ Ilyenkor nőgyógyászhoz kell menni és kikezeltetni. Ja és én szűz vagyok. Bármilyen nővel előfordulnak fertőzések!
Viszont ezt tudnia kell a nőnek,ilyenkor nem illik egy férfit arra kérni nyalja ki!
Mellesleg eleve ha alkohol van a szervezetben akkor a nedvek íze is megváltozik,izzadság is hozzá jön. Meg ilyenkor sokszor van az,hogy pisil a nő és mondjuk ha nincs papír nem törli ki,így kicsit pisis marad a punci.Sajnos nekem is volt ilyen,hogy nem volt papír zsepi se volt nálam,próbáltam megrázni magam,de azért pár csepp a bugyimon landolt.Mondjuk hozzá teszem,nem nyalatom ki magamat discoban. Másnap pedig mindig alaposan lefürdök,a bulis ruhát meg kimosom.
Szóval nem tudom mit vártál egy szórakozó helyen:D
Amúgy első körben úgy szoktasd magadat,hogy nem mindenki igénytelen,mellesleg lehet fertőzése volt,amit ki lehet kezelni, máskor a disco wc-t hanyagold.
Ha megismerkedsz vkivel érdemes lenne hotelbe,hozzád,hozzá menni ahol van fürdési lehetőség és előtte mindenki letud fürdeni.
Azért hidd el nekem, hogy a ledtöbb nő kínosan kimossa a "tepsit" ha ki szeretné nyalatni valakivel!
A punákokat ezért nem kelll utálni, elég ha ezt a nőt kerülöd!
A visszaszoktatásról:
Fess egy papírlapra egy illatos punákot, és nyald azt bevezetésnek! (meg be is fújhatod valamivel!) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!