Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktassam le a fiamat?

Hogyan szoktassam le a fiamat?

Figyelt kérdés

Üdv. Van egy 5 éves fiam a probléma a következő, egyfolytàba menne minden hova ide oda csavarogni. Ha valaki van az udvaron màris megy oda. Közös udvar.

Ha elmegyünk boltba és meglàtja hogy az ovis tàrsa az udvaron van kiabàl aztàn hiszti hogy menjünk be.

Nagyon zavar megmondom öszintén mivel én nem vagyok az a tipus aki csavarog. Persze szoktunk menni de baràtnözni nem szoktam. Az meg a màsik ha nem engedem le akkor kiabàl az ablakon. Mindenbe belekotyog... nyàron is ovi lesz mivel szökik. Segitsetek

2016. máj. 9. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
A közös udvarra azért néha lemész vele, nem?
2016. máj. 9. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az egy normális dolog, hogy szét akar nézni a világban, inkább az a nem normális, hogy te viszont nem szeretnél, a gyereked kedvéért sem.
2016. máj. 9. 18:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Persze leszoktam menni vele. Na de nem ülhetek ott egész nap. Van egy hugi is aki egyfolytàba kivan szoritva a jàtékbol.

Na meg közrejàtszik most az is hogy 34. Hetes terhesen nem nagyon van kedvem sem àlni sem ülni. Csak a fekvés megy mivel rettenetesen görcsölök.

Az meg hogy àllandoan ott legyünk nem tudom.

Csak azt szeretném megértetni vele hogy nem mindig illendő màs nyakàn lenni. Lehet rosszul fejeztem ki magam

2016. máj. 9. 18:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Olyan kis minden lébe két kanàl tipus. Ha van a szomszédba buli az udvaron oda is kiabàl. Akar menni oda is.
2016. máj. 9. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Amikor gyerekek vannak lent, akkor néha vidd le. Máskor meg séta, esetleg az apjukkal.
2016. máj. 9. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Foglald le az energiáit, nálunk pl. van ovis foci, írasd be vmi sportra. Vidd el úszni.
2016. máj. 9. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!