Hogyan szoktassam le a fiamat?
Üdv. Van egy 5 éves fiam a probléma a következő, egyfolytàba menne minden hova ide oda csavarogni. Ha valaki van az udvaron màris megy oda. Közös udvar.
Ha elmegyünk boltba és meglàtja hogy az ovis tàrsa az udvaron van kiabàl aztàn hiszti hogy menjünk be.
Nagyon zavar megmondom öszintén mivel én nem vagyok az a tipus aki csavarog. Persze szoktunk menni de baràtnözni nem szoktam. Az meg a màsik ha nem engedem le akkor kiabàl az ablakon. Mindenbe belekotyog... nyàron is ovi lesz mivel szökik. Segitsetek
Persze leszoktam menni vele. Na de nem ülhetek ott egész nap. Van egy hugi is aki egyfolytàba kivan szoritva a jàtékbol.
Na meg közrejàtszik most az is hogy 34. Hetes terhesen nem nagyon van kedvem sem àlni sem ülni. Csak a fekvés megy mivel rettenetesen görcsölök.
Az meg hogy àllandoan ott legyünk nem tudom.
Csak azt szeretném megértetni vele hogy nem mindig illendő màs nyakàn lenni. Lehet rosszul fejeztem ki magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!