Hogyan szoktassam le a fiamat a harapásról?
Figyelt kérdés
Másfél éves, és sajnos előfordul, hogy megharap más gyerekeket, vagy minket is. Nem dühből. Esetleg köze lehet ahhoz, hogy mindent a szájába vesz, még mindig. Ez is egyfajta ismerkedés a tárgyakkal, és úgy tűnik, az emberekkel is. Nem tudom mit csinálhatnék, mert hiába szólok rá, nem segít.2013. júl. 19. 10:33
1/1 anonim válasza:
Hú, nálunk is ez van. Ülök, gondol egyet, odajön és belém harap. beszéltem már szépen, elmondtam nem szabad, bla-bla. Nem hatott. Veszekedtem már rá, megemeltem a hangomat, az sem hatott. Most a szájra csapás elég jó hatással van. Természetesen nem vágom szájba, meg nem csattan, csak úgy odacsapok. Na, ettől megijed kicsit. Sírni nem sír, mert nem fáj, de egy pillanatra ledöbben. Na, ekkor ismételem, hogy ezt nem szabad, meg fáj, ilyet nem lehet csinálni, stb.
Ez most úgy néz ki kezd hatni, egyre kevesebb a harapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!