Hogy szoktassam le a 2 evesem a szopizasrol?
Esti elalvasnal es reggel szopizik meg.
Ferj, csalad nincs tehat nem lehet, hogy massal alszik el.
Én sem tudom leszoktatni a 20 hónaposomat :(
Tejitalt kiköpi, napközben iszik 2 dl tejet, de este, szopi helyett nem fogad el semmit. Múltkor bekentem a mellem bimbóvédő kenőccsel, de nem érdekelte, ugyanúgy szopott. Le is ragasztottam a mellbimbómat, letépte róla a ragasztót. Naponta elmagyarázom neki, hogy ő már nem kisbaba, anyának is fáj, ha szopizik, de nem érdekli.
A férjemmel nem alszik el, mert szopi nélkül képtelen aludni. Próbáltuk a szüleimnél hagyni egy napra, hátha rájön, hogy másképp is lehet aludni. Inkább nem aludt egész nap.
Én teljesen reménytelennek érzem:(
Elozo , arra gondoltam veszek neki cumit. De 2 evesen cumira szoktatni ?
Tejem mar keves van, inkabb a cumizas miatt csinalja.
Vagy most vegyek a ket evesnek tapszert meg cumisuveget ? Nem fura ez ?
Téged zavar, hogy szopik vagy piszkálnak érte?
Kicsi még, bőven van igénye rá. De ha számodra már megterhelő, akkor javaslom az LLL.hu ide vágó füzetét:
Koszi utolso !
Igazabol nem zavar, de hamarosan lesz egy mutetem, igaz csak egy ejjelt leszek korhazban, viszont utana gyogyszert kell majd szednem honapokig, es ez az egesz most derult ki, a mutet pedig heteken belul varhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!