Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le a baratomat a verekedesrol? Es meg arrol hogy ne legyen szexbe eroszakos.
Ne nezzetek nagyon hulyenek, baratom 17, en 18 vagyok. Igen folyamatosan amikor rajon az agyf__z akkor megver..rendesen okollel gyomorba, arcon, meg megfujtogat.. hetente legalabb 3x.. nem lehet semmit tenni ez ellen..ez lenne az egyik..
Es a masik:
Miert van az hogy ha en szeretnek dugni vele akkor o nem akarja viszont ha en nem akarom es o igen akkor mindenkeppen meg teszi, lefog..nemtudok semmit tenni ellene.. szeretem nagyon, vele élek egy hazba..
Azt most felejtsetek el hogy hagyjam el a pics_ba mert nemfogom mert szeretem es lehet nem eri meg de akkorse fogom elhagyni..
Valaki pliiiz segitsen! Otleteket adni, vagy tapasztalat? Igen tudom mas lany mar az elso vagy a masodik ilyennel elhagyta volna de en mas vagyok mint ok.. masfel eve vagyunk egyutt..
18/L
Ha egyszer is megfojtott volna rendesen, nem itt írogatnád a fszságaidat. Unatkozó pcsa vagy kanos fsz!
Van akit tényleg vernek. Ezzel ne viccelődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!