Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz szexuális élmények elfelejtése. Lehetséges? Hogyan?
Az emlékek teljesen tönkretesznek, a szexhez kapcsolódnak életem legrosszabb élményei - annyira rossz vagyok benne. Minimális esély van arra, hogy valaha is jó legyek a szexben (pedig nagyon szeretném), de ezt a vágyálmot még jobban hátráltatja a rágódás, aggódás, amit az elrontott alkalmak táplálnak. Rossz úgy élni, hogy mindenki jobb nálam, kezdve a feleségét állandóan csaló se.ggfejjel, a suttyó, paraszt 13 évesig bezárólag. El lehet felejteni azt, hogy én vagyok a világon a legrosszabb a szexben?
28F
31: gondolkodtam rajta... Még évekkel ezelőtt.
32: nem kértem segítséget. Mást kérdeztem.
Hát tiszességgel végigolvastam a kérdést és az összes rá adott választ is. A válasz egyszerü. Szerezz pozitív tapasztalatokat. Randizz, legyél szerelmes. Ne siettesd a szexet. Ismerjétek meg és fedezzétek fel egymást. Tanuld meg, hogy okozz orgazmust a párodnak kézzel-szájjal. Közben te is hozzászoksz az ő érintéséhez, amikor kézzel-szájjal kielégít. Hidd el imádni fogja, ha 1 perc alatt elsülsz tőle. De először mindig őt juttasd el a csúcsra.
Aztán majd ha aktusra kerül a sor, valamikor hónapok múlva, használj orgazmus késleltető gumit (Pl.: Durex Time). Ha gond van a merevedéssel orgazmus után, elég, ha bemész egy szexshopba, hidd el fognak tudni segíteni.
...ja és hagyj fel az önsajnálattal (ha esetleg az lett volna a célja a kérdésed kiírásának, hogy hátha megsajnál itt egy csaj, azt felejtsd el. A nők a humoros magabiztos faszikra buknak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!