Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rossz szexuális élmények...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz szexuális élmények elfelejtése. Lehetséges? Hogyan?

Figyelt kérdés

Az emlékek teljesen tönkretesznek, a szexhez kapcsolódnak életem legrosszabb élményei - annyira rossz vagyok benne. Minimális esély van arra, hogy valaha is jó legyek a szexben (pedig nagyon szeretném), de ezt a vágyálmot még jobban hátráltatja a rágódás, aggódás, amit az elrontott alkalmak táplálnak. Rossz úgy élni, hogy mindenki jobb nálam, kezdve a feleségét állandóan csaló se.ggfejjel, a suttyó, paraszt 13 évesig bezárólag. El lehet felejteni azt, hogy én vagyok a világon a legrosszabb a szexben?

28F

2017. márc. 5. 18:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha te rontottad el, az sokkal jobb, mert tudsz belőle okulni, így még neked a legjobb és a legkönnyebb :)
2017. márc. 8. 00:10
 22/37 A kérdező kommentje:

Blablabla. Duma.

Ráadásul olyan valakitől, akinek fogalma sincs a problémáról.

2017. márc. 8. 00:30
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, már ne is haragudj de forr az agyvizem a hozzáállásodtól. Volt egy partnerem akinek szintjén gondjai voltak (önbizalomhiányból adódóan sok probléma volt szexuálisan ), és én ugyan próbáltam segíteni neki,kisebb-nagyobb eredményekkel sikerült is,de megoldani nem tudtam helyette... Az k*rvára nem segít ha kaktusz módjára viselkedsz és támadsz a segítő szándékra. Kiírsz egy kérdést, hisztizel, de nem vagy nyitott arra hogy fejlődj esetleg,és megfogadj 1-2 tanácsot. Nem tudjuk a problémádat, de b*sszameg, nem csak neked vannak problémáid. Ha zavar,igenis tegyél ellene. Nézz utána,kérj segítséget, segíts magadon. Vagy vegyél erőt magadon, mondjad el a bajod és fogadj meg 1-2 tanácsot esetleg. Bunkózni és marcangolni magad a legkönnyebb, egyben a legrosszabb megoldás is. Bemagyarázol magadnak ilyeneket hogy te vagy a legszarabb szexpartner ? Tán tisztában vagy mindenkinek a hálószobatitkaival ? - ha így beszélsz magadról,és nem tiszteled magadat akkor a büdös életben nem fogsz tenni magadért. Elfelejteni pedig sosem fogod, idővel meg fogod bánni hogy belemélyültél az önsajnálatba,a gyűlöletbe, és senkit nem engedtél közel magadhoz egy idő után. Nézz magadba, sokat segít.
2017. márc. 12. 21:44
 24/37 A kérdező kommentje:

Nekem meg az olyanoktól "forr az agyvízem", mint te. Akik idejönnek okoskodni, osztani az észt, miközben fogalmuk sincs az egészről, hülyeséget beszélnek, valamint nem a kérdésre fókuszálnak.

Egy: ki mondta, hogy adj tanácsot? Ki mondta, hogy "segítsetek megoldani!"? Erre jöttö az alaptalan optimizmusotokkal és mantrázzatok, hogy megoldható. Baromira nem.

Kettő: nem érint a probléma, ergo fogalmad sincs az egészről. Jah, hogy volt hasonló partnered? Micsoda véletlen! Lol, na persze. Egyébként épp magadnak mondtál ellent a vele való példálózással.

Három: a megoldásaid pedig igenis hülyeségek. És hidd el, én vagyok a legsz@rabb a szexben - ha téged egy koszos, büdös és mondjuk néger hajléktalan 2 órán át erőszakolna majd félholtra verne, még azt is jobban élveznéd, mint a velem való aktust. Mert ennyire rossz vagyok benne. A kérdésem: hogy lehetne elfelejteni a kudarcokat? Kéretik a kérdésre válaszolni és nem okoskodni, belemagyarázni dolgokat!

2017. márc. 12. 22:17
 25/37 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem hasonlítottam hozzád a partneremet..Isten ments..:D És a kérdésedre pedig válaszoltam, nem lehet elfelejteni.. Ahhoz már túlságosan is hatással van az életedre és a személyiségedre egyaránt :) A hozzáállásodhoz gratulálok, írj ki még 800 hasonló kérdést,majd attól biztosan jobban fogod érezni magad :)
2017. márc. 12. 23:08
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Fanatikus pesszimizmus, reális optimizmus, megtapasztalt életpálya, okulás. Ezek használható és értelmezhető fogalmak, az első téged illet, a többit megtagadod. Amit szerinted "senki más nem ért", az olyan primitív és tiszta, hogy valójában mindenki érti. Te nem érted a többit, ezért fogod fel kollektíven "optimista bullshitnek", függetlenül bármilyen észérvtől, ami létezik. Ez igaz abban az esetben, ha hamar elmész, vagy ha fel se áll és tehetetlen vagy, és többször felsültél mások előtt. Igaz abban az esetben is, ha valamelyik etikátlanul megalázott. Igaz akkor is, ha valaki veled volt, kigúnyolt, majd utána megpróbálta minél jobban elterjeszteni, hogy messziről kerüljenek téged. Igaz, ha fitymaszűkületed van, ezért csak pár centire képes erektálni, és látszik, hogy nem tud megkeményedni. Nem kell, hogy azon pörögjön az agyad, hogy mégis miért neked a legrosszabb, a gyászt nem nehéz felfogni, mindenki érti, csak azt hiszed, nem lehet megérteni. Ha nekem fogalmam sincs az egészről, akkor honnan tudnám, hogy pontosan azért nem írsz konkrétabbat ezen kívül (hogy mi a bajod), mert akkor kiderülne, hogy túl lehet licitálni? Nem lőttem mellé, bár szeretnéd így felfogni, bizonyos, hogy ez az oka. :) Kezdj neki, oldd meg, így lehet elfelejteni a rossz élményeket is.
2017. márc. 12. 23:13
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy troll vagy, ez a másik lehetőség, ugye sose tudni kinek mi okoz örömet. Vagy ez, vagy az előző.
2017. márc. 12. 23:16
 28/37 A kérdező kommentje:

25: valószínűleg kifogok, nem igazán kapok/kaptam használható válaszokat...:/

26: senki sem érti, mert senkibsem olyan rossz benne mint én. Orvosként tanulhatsz te a rák folyamatáról, sejtésed lehetva fájdalmakról, de amíg nincs ilyen betegséged, fogalmad sincs róla. Ugyanez a helyzet itt is. Ugyanez a helyzet itt is: nem vagytok olyan rosszak, mint én. Nem kellett kipróbálnotok kb. mindent és megtapasztalni a kudarcot, eredménytelenséget. Hidd el, tudom, miről beszélek. Jogosan vádokhatlak titeket a felesleges bullshittel való dobálózással. Észérv? Ugyan, milyen észérv van akkor, amikor minden -másoknál bevált- módszer befuccsolt?

Egyébként magyon kedves partnereim voltak, soha nem gúnyoltak ki.

Valamint: ha nagyon zavar a titokzatosságom, az, hogy nem írom le a gondomat, nyugodtan olvasd végig az összes választ, az elejétől a végéig. Utána meg majd "várom" az optimista bullshitet.:)

2017. márc. 12. 23:40
 29/37 anonim ***** válasza:
Nem zavar, csak megjegyzem, hogy ez buktatja le a lózungokat. Tök értelmetlen bizonygatni a legrosszabbat és hogy senki nem értheti, ha ez így lenne, meg lehetne nevezni azt és akkor kiderülne. Logikus, hisz csak így lehet fenntartani ezt az állapotot.
2017. márc. 13. 01:46
 30/37 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam: egy nagyon jelentős része meg van nevezve.
2017. márc. 13. 05:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!