Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz szexuális élmények elfelejtése. Lehetséges? Hogyan?
Az emlékek teljesen tönkretesznek, a szexhez kapcsolódnak életem legrosszabb élményei - annyira rossz vagyok benne. Minimális esély van arra, hogy valaha is jó legyek a szexben (pedig nagyon szeretném), de ezt a vágyálmot még jobban hátráltatja a rágódás, aggódás, amit az elrontott alkalmak táplálnak. Rossz úgy élni, hogy mindenki jobb nálam, kezdve a feleségét állandóan csaló se.ggfejjel, a suttyó, paraszt 13 évesig bezárólag. El lehet felejteni azt, hogy én vagyok a világon a legrosszabb a szexben?
28F
Blablabla. Duma.
Ráadásul olyan valakitől, akinek fogalma sincs a problémáról.
Nekem meg az olyanoktól "forr az agyvízem", mint te. Akik idejönnek okoskodni, osztani az észt, miközben fogalmuk sincs az egészről, hülyeséget beszélnek, valamint nem a kérdésre fókuszálnak.
Egy: ki mondta, hogy adj tanácsot? Ki mondta, hogy "segítsetek megoldani!"? Erre jöttö az alaptalan optimizmusotokkal és mantrázzatok, hogy megoldható. Baromira nem.
Kettő: nem érint a probléma, ergo fogalmad sincs az egészről. Jah, hogy volt hasonló partnered? Micsoda véletlen! Lol, na persze. Egyébként épp magadnak mondtál ellent a vele való példálózással.
Három: a megoldásaid pedig igenis hülyeségek. És hidd el, én vagyok a legsz@rabb a szexben - ha téged egy koszos, büdös és mondjuk néger hajléktalan 2 órán át erőszakolna majd félholtra verne, még azt is jobban élveznéd, mint a velem való aktust. Mert ennyire rossz vagyok benne. A kérdésem: hogy lehetne elfelejteni a kudarcokat? Kéretik a kérdésre válaszolni és nem okoskodni, belemagyarázni dolgokat!
25: valószínűleg kifogok, nem igazán kapok/kaptam használható válaszokat...:/
26: senki sem érti, mert senkibsem olyan rossz benne mint én. Orvosként tanulhatsz te a rák folyamatáról, sejtésed lehetva fájdalmakról, de amíg nincs ilyen betegséged, fogalmad sincs róla. Ugyanez a helyzet itt is. Ugyanez a helyzet itt is: nem vagytok olyan rosszak, mint én. Nem kellett kipróbálnotok kb. mindent és megtapasztalni a kudarcot, eredménytelenséget. Hidd el, tudom, miről beszélek. Jogosan vádokhatlak titeket a felesleges bullshittel való dobálózással. Észérv? Ugyan, milyen észérv van akkor, amikor minden -másoknál bevált- módszer befuccsolt?
Egyébként magyon kedves partnereim voltak, soha nem gúnyoltak ki.
Valamint: ha nagyon zavar a titokzatosságom, az, hogy nem írom le a gondomat, nyugodtan olvasd végig az összes választ, az elejétől a végéig. Utána meg majd "várom" az optimista bullshitet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!