Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz szexuális élmények elfelejtése. Lehetséges? Hogyan?
Az emlékek teljesen tönkretesznek, a szexhez kapcsolódnak életem legrosszabb élményei - annyira rossz vagyok benne. Minimális esély van arra, hogy valaha is jó legyek a szexben (pedig nagyon szeretném), de ezt a vágyálmot még jobban hátráltatja a rágódás, aggódás, amit az elrontott alkalmak táplálnak. Rossz úgy élni, hogy mindenki jobb nálam, kezdve a feleségét állandóan csaló se.ggfejjel, a suttyó, paraszt 13 évesig bezárólag. El lehet felejteni azt, hogy én vagyok a világon a legrosszabb a szexben?
28F
Ez egy nagy marhaság!
Már bocs!
A szexben lehet fejlődni utána olvasni és gyakorolni meg kell egy jó partner akivel lehet kommunikálni ès a gondok mindjárt megszűnnek!
Az gáz ha rágörcsölsz egy őszinte kapcsolat mindenképp megoldás lehet persze ne ezzel nyiss.
Nem a legjobb tanács de az alkalmi kapcsolatokból is építhetsz és akár vehetsz is órákat.
Haha, azt hittemegyedul vagyok xd szerintem mai napig gatol.
Nekem is pocsek elmenyeim vannak, a.legrosszabb utan fel evig a hideg kirazott...
Haaaat, vagy megkeresel egy pazichomokust ezzel, az a legjobb szerintem.
Harmadik vagyok.
Ha attol jobb kedved lesz, szivesen elmeselem milyen rossz volt nekem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!