Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire szabályozhatja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szabályozhatja a párom az én szexuális életemet?

Figyelt kérdés
A kérdés inkább elvi de nálam most a gyakorlatban is ez van.
2017. márc. 4. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Bővebben...?
2017. márc. 4. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Konkretan mikben szabalyoz teged a parod?
2017. márc. 4. 21:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Bots, lemaradt. A barátnőmnek (aránylag friss kapcsolat) van olyan dolga, hogy azt mondja nekem hogy most nincs kedve szexelni. Ha kérdezem miért arra nem ad rendes választ. Egyébként ha csináljuk akkor tök jó a szexuális életünk. Mondja hogy nem miattam van ez hanem neki most ilyenje van.

Ok. ha nem akarja hát nem, ő dönti el hogy mit csinál. Én elég kiterjedt társasági életet élek, sok lányt ismerek akivel csak szex kapcsolatom volt vagy esetleg több, közülük ha felhívnék egyet hogy ráér-e akkor könnyedén tudnék szexelni vele. Értem hogy ez megcsalás. De mégis meddig terjed a kapcsolatban az egyik fél hatásköre a másik szexuális életét illetően. Ő a sajátjáról eldöntheti hogy igen vagy nem de az enyémről is? Meghozhatja a döntést hogy én nem szexelek 2 hétig azért mert csak vagyis még az okát sem tudom. Bár gyanítom hogy ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani mégis elvi szinten kérdezném attól aki érti?

2017. márc. 4. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Hat eloszor is nem árt, ha értelmes emberrel kezdesz kapcsolatot - a szex elemi szükséglet es a "miert nem"-re nem lehet válasz a "csak".

Ugyanakkor ha mar az elején ennyire latszik h nem egyezik a szexuális kulturatok es etvagyatok sem, akkor kar erőltetni (foleg mert a kommunikáció mellé nulla).

Neki az a döntése h nem akar szexelni, de ennek következményei vannak vagy lehetnek.

(Vagy ajanld fel neki a nyitott kapcsolatot es problem solved) :D

2017. márc. 4. 21:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Ok utolsó , írtam hogy ez nem lesz hosszú valszinű.

Csak elvi szinten:

Van barátnőm de nem szexelek 2 hétig mert ő úgy dönt vagy kitudja mi baja van. Nem normális dolog.

Vagy megcsalom mert bocsánat azért mert barátnőm van ne legyen már letiltva a szexuális életem. Megcsalás, ez sem normális.

Szakítok. Akkor mi lesz? Akkor jön az hogy én csak azt akartam , csak arra kellet volna. Bár akkor már kit izgat, mindig valami károgás a vége.

2017. márc. 4. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Sztem ilyen esetben/élettel/gondolkodással nem érdemes csak szexkapcsolatba kezdened (nem tamadaskepp mondom, csak tény) A Te eletedhez az jobban passzol - azzal es akkor dugsz, mikor akarsz es nem kell elszámolni senkinek.
2017. márc. 4. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:

NE csald meg!!! Egy eleten attarto traumat okoznal vele...mind2toknek!

Inkabb szakits.

2017. márc. 5. 04:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Lel, senkinek nincs már joga azt mondani, hogy nem akar lefeküdni veled, minden indok nélkül? Haver ilyen egy kapcsolat, ha csak azért tartod a csajod, hogy dugjatok. Akkor inkább szakíts vele aztán menjél a dugópajtikhoz...
2017. márc. 5. 05:51
 9/9 anonim ***** válasza:

szóval te akarnál a ,,férfi" lenni ?

Ne nevezd magad annak, ha ő korlátozhat téged... :'D

Rekt öcsém.

2017. márc. 5. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!