Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet valaki szexuális vágyat a gyűlölet iránt? 22L
Tudom hülyén hangzik de, egy ideje erős bizsergést és szexuális izgalmat érzek, ha gyűlölködnek a közelemben.A fizikai bántalmazás nem, de pl. a gyűlölködés egyéb formái, megalázás adok-kapok formában egyaránt izgat.
Szeretnék többet tudni erről, hogy mégis mivel diagnosztizálható ez az érzés.A segítségeteket előre is köszönöm!
túl sok sötét ötvent néztél.
am nincs ezzel baj, mindenki másra gerjed.
én pl azokra a csajokra akik szendék, visszahúzódóak, és az ágyban viszont elengedik magukat.
26/F
Nem a gyulolet izgat fel. Hanem a konfliktusbol adodo alarendeltseg.
Ennyi...innentol mar egyszeru
igen, ez az erős inger hasonló érzelmeket válthat ki mint a szex. Magas vérnyomás, mozogni vágyás, erős érzelmek, szét akarod tépni a másikat... kicsit kéz a kézben jár ilyenkor az agresszió és a szexualitás.
Ezért van az, hogy jól esik a szakítós szex, a kibékülős szex vagy olyan pasival a szex aki alapból felidegesít.
Igen, simán elképzelhető akár a gyűlölet iránti szexuális vágy is.
Szerintem jól leírtad: ahogy megalázzák az emberek egymást, ez izgathat téged. Nem tudom, ez feltétlen gyűlöletből kell-e, hogy jöjjön, mert valaki pusztán szórakozásból is alázhatja a másikat.
Engem ez a dolog nem vonz, de szívesen beszélgetnék vele rólad, mert érdekel. Az is érdekelne, hogy mikor, milyen régen fedezted fel ezt az egészet magadban, és hogyan.
Elképzelhető.
Élvezném, ha egy lány WC-nek használná a számat, belepisilne, kakilna, lenyelném.
A másik feletti uralom is a gyűlölet egyik formája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!