Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális viszonyt folytató hölgyek! Amennyiben az aktus során érzitek, hogy nem fogtok eljutni az orgazmusig ezt közlitek a partneretekkel, hogy csak magára kelljen koncentrálni?
#1 és ha nem élvezed? :D
A válaszban a válasz a kérdésre is! :P
Ha nem élvezem vele a szexet, nincs kapcsolat. Nyilván csak olyan férfival folytatok, ilyen jellegű kapcsolatot, akivel élvezem is.
Szerintem logikus.
Kedves #5.
Egyszerű, én élvezem, ha csak orálisan kényeztethetem a partnerem, mert erre van igényem... konkrétan nem megyek el, mégis kiéltem egy vágyamat és mindketten elégedetten távozunk.
Máskor, ha sz.pás közben a melleimet izgatja, attól is el tudok menni és még behatolás nem is volt.
Mindenkinek mások a vágyai, más okok miatt tart fenn, ilyen viszonyt.
Olyan még nem volt, hogy valamelyikünk valamilyen formában ne élvezte volna a dolgot, ha esetleg behatolás során nem sikerül a csúcsra jutni valamelyikünknek több módja is van annak, hogy kielégítsük a másikat.
Persze, ez arra az esetre igaz, ha értelmes a viszony és mindkét fél öröme számít, egyébként nem érdemes fenntartani egy ilyen kapcsolatot.
6!
Más az mikor valaki úgy bújik az ágyba, hogy tudja aznap ő csak adni fog, de az is más érzésem szerint, mikor kölcsönös örömszerzés a cél, de a nő nem jut el az orgazmusig. Ebben az esetben nem hiszem el, hogy a nő is élvezné a dolgot, holott sok esetben ezt olvasom.
Ez érzésem szerint olyan, mint mikor valaki éhesen elmegy egy étkezde mellett és érzi a finom illatokat, ám a pénztárcáját otthon felejtette. Nem hiszem, hogy az illattal ebben az esetben bárki beéri.
Persze egy nő kielégítésének sok módja van, de jelen esetben csak arról beszélek, mikor a nő egy számára sikertelen aktus után azt mondja én is élveztem. Ez szerintem csak saját maga nyugtatása, vagy még soha nem volt orgazmusa.
Hogy a halálba ne lehetne élvezetes orgazmus nélkül? Nekem olyan nagy kb. soha nincs, de maga az érzés, hogy kitölt, jó mélyre megy, teljesen kielégít.
Mikroorgazmusaim vannak, abból 3-4 is, szóval attól, mert nem a végén élvezek egy hatalmasat piszkosul élvezem a szexet.
Imádom, mikor lefog, rám nehezedik, csókol, harapdál, vagy odalenn játszik az ujjaival... nem minden az orgazmus, hidd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!