Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmmel az első aktus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel az első aktus során nem volt erekcióm, Járt valaki ebben a cipőben? Hogy küzdöttétek le?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel az első aktus során nem volt erekcióm, és nagyon kétségbe estem. Innentől kezdve elindultam a lelki terror leejtőjén, amikor is csak a kudarcon agyaltam, így további kudarcok következtek. A Gold power potencia növelő kihúzott ebből a csábából, 1 kapszulát elfelezek, azt veszem be, hogy minimális mennyiség legyen. Heti 1x amikor találkozunk a barátnőmmel, és szexelünk akkor használom. Lányok kiakadnátok, hogy ha megtudnátok a párotokról?

2016. dec. 23. 22:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom őszintén, én ki lennék akadva, de inkább magamra. Persze ezt megpróbálnám magamban tartani. Valószínűleg hibáztatnám magam, hogy nem tettem eleget azért, hogy olyan bizalom alakuljon ki kettőnk közt, hogy ilyen problémák megbeszélése ne jelentsen gondot. Viszont ezek után mindenképp segítenék neki leküzdeni a gátlásait, félelmeit.

23/L

2016. dec. 23. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

pedig nem te vagy az első akitől hallom ezt.

elég sokan csinálják,főleg új nő első pár dugásánál,amikor ugye le kell fektetni az alapokat és bizonyítani is illik.

ha ez megvan és feloldódik a lámpalázad mert kialakul egy érzelmi bizalmi viszony,akkor meg már nem fog kelleni és megy magától is.

2016. dec. 23. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!