Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom más lányokkal szexel, de azt mondja hogy engem szeret akkor mégis mi a teendő?
Azt mondta ha nem tetszik nekem ez, leléphetek. Viszont szeretem őt. Csak egyre szomorúbb vagyok...
19L
#10: Mert te nyilván sosem voltál szerelmes :)
És engem ne idiótázz le úgy hogy nem is ismersz. Egy igazi bunkó vagy. Ha nem tetszik a kérdés akkor nem kell ide írni. M
Nyitva az ajtó, elmehetsz.
Vagy fogadd el, hogy ebben a játékban nem a te szabályaid szerint jatszotok.
Vagy nyafogj es töltsd el igy a fiatal éveidet.
Ezen a helyzeten csak te tudsz segíteni azzal h vagy kilépsz belőle, vagy elfogadod es élvezed alávetett, megalázott helyzetedet.
Csalfa barát megy a farka után
Ettől a szomorúság ver téged kupán
Szívednek e kapcsolat lassú méreg
Légy erős és hagyd őt el kérlek
De miért lenne kamu?
Ha valakinek problémája van, egyből idejön a sok nagyokos hogy kamu.
Kérdeztem valamit, aki nem tud erre válaszolni az ne jöjjön ide. Mi ebben olyan nehéz?
Azért kérdeztem meg mert tényleg tanácstalan vagyok, a barátaimnak, szüleimnek nem mondhatom el. De rugjatok belém még egyet.
Köszönöm szépen de több választ akkor nem várok. Bocs hogy kérdezni mertem.
Attól,hogy mondja,szeret, a tettei nem ezt bizonyítják.
Ne hagyd magad ennyire kihasználni. Csak azért vagy neki, mert ez így neki jó. De nem tisztel és pont lesz@rja amit te érzel...
Hidd el te ennél többet érdemelsz!!!!!
Bármennyire szereted, hagyd a fenébe ezt a lúzert....
Szakítani! Szakítani! Szakítani!
Szerelem ide vagy oda, később egy érzelmi sérült, bizalmatlan, szociális problémás nő leszel miatta. A szerelem meg elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!