Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom más lányokkal szexel, de azt mondja hogy engem szeret akkor mégis mi a teendő?
Azt mondta ha nem tetszik nekem ez, leléphetek. Viszont szeretem őt. Csak egyre szomorúbb vagyok...
19L
Kérdezd meg, hogy akkor részéről is rendben van-e, hogyha te mással szexelsz?
Ha nem, akkor kisajátítani akar s egoista, ha rendben van, akkor te döntesz. Akarod így folytatni? Vagy se
Azt mondta ha én mással lennék, azonnal szakít velem.
Ő nagyon akaratos ember..
Ezt most komolyan megkèrdezted? Egyèrtelmű szerintem.
Az ilyen emberek egy könnycseppet nem èrdemelnek meg,nmhogy mèg szomorkodj miattuk.
#1es jól mondta,olyan szinten hülyère vesz..
Mèrlegelj inkább. Nem gondolnám,hogy bárkinek ilyen emberre van szüksège. Sőt,èn azt is megkèrdőjeleznèm,hogy valaha is szeretett :')
23L
Sokat veszekszünk ezen. Az exével is tartja a kapcsolatot, látom hogy beszélgetnek de én vagyok leszidva ha felhozom a témát.
Ha azt mondtam hogy szakítsunk akkor meg azt mondja hogy engem szeret csak nem bírja ki szex nélkül míg külön városban vagyunk (egyetem miatt )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!