Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fogamzásgátló 99.999% eséllyel véd a nem kívánt terhességtől, akkor miért van az útmutatójában egy oldal, ami arról szól, mi a teendő, ha mégis terhes lenne az ember?
Én 95%-ról hallottam, kb. ekörül van a hatása.
Bennem akkor állt meg az ütő mikor utólag hallottam, hogy az antibiotikum semlegesítheti, és előtte úgy voltunk együtt barátnőmmel, hogy betegen szedni kellett... de szerencse feleslegesen idegeskedtem!:)
Azért, mert előírás.
Milyen betegség kezelésére jó a gyógyszer, mik a tünetei, mellékhatásai, milyen feltételekkel lehet szedni, mi a teendő rendellenesség esetén.
Számomra természetes hogy ráírnak mindent a készítménnyel kapcsolatban, hiszen erre van a betegtájékoztató. Az a 0,01% is csak a biztonság kedvéért van ott (jogi biztonság).
De hogy merült fel benned ez a kérdés? Vagy én nem is értem.. Mi nem egyértelmű ezen? Annyira alap, hogy minden lehetséges opciót felírnak a tájékoztatóra..
Én hallottam olyan esetről, hogy a gyártó cég valami rossz hormonokat használt a gyógyszerhez mármint a gyógyszer félre sikerült.
És volt egy házaspár akik még nem akartak gyereket de a félresikerült tabletták miatt a nő terhes lett és mivel még volt a gyógyszerben ezért azzal bebizonyították, hogy a gyógyszer rossz volt. Aztán a gyerek megszületett és a gyártó cég olyan felajánlást tett,hogy a gyermek 3éves koráig fedezi a gyerek költségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!