Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló általi mellékhatásokat mikor tapasztaltátok először, kb. hány bogyó után? Mikortól örülhet az ember, hogy megúszta, és hogy beválik a gyógyszer?
én ugyan még nem szedtem fogamzásgátlót, de hallottam egy-egy történetet a mellékhatásairól.
1. Egy régi barátnőm mesélt az egyik barátnőjéről, hogy amikor elkezdte a fogamzásgátló szedését, leromlott az életkedve, problémái voltak szex közben. És csak 3 hónap után derült ki, hogy az a bogyó okozta. Nemtom, melyik fajtát használta, de azóta nem szedi.
2. Még gimis koromban valakitől azt hallottam, hogy volt egy lány, aki allergiás volt a fogamzásgátlóra és meghalt (20 vagy 22 éves volt). Azt is mondták, hogy sosem volt nőgyógyásznál, aki megállapíthatta volna, hogy mit szabad szednie...
3. mint ahogy az előttem levő válaszolód mondta, hogy hányingere lett. Olyan mellékhatással is járhat. Van olyan is, hogy megszünteti a pattanásokat, megnöveszti a melleket.
Ezért érdemes nőgyógyászhoz fordulni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!