Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem szedni a Yasminelle-t és nem jött meg. Most akkor mégis mi a teendő?
Azért én megvártam volna azt az első napot...
Emellett még csak az 5. napon vagy. A szünetben kell megjönnie, még van időd...
Ezen túúúúl: Nem tudjuk, nem vagyunk orvosok: keresse fel kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét....
Érdekes, hogy ilyet mondott a doki, holott csak 1-5. napon lehet elkezdeni. Remélem védekeztetek az első levél alatt.
Egyébként meg csinálj tesztet. Ha negatív, akkor csütörtökön elkezdheted a következő levelet.
Hát az "épp akkor múlt el" azt úgy értettem, hogy azelőtt 5 nappal jött meg, szóval az volt az 5. nap.
És ezalatt az idő alatt nem voltunk úgy együtt, mert kicsit ráparáztam, úgyhogy terhes nem lehetek.
Én két éve szedem. Azt mondta a nődokim, hogy a menstruációm első napján kell elkezdenem. Így tettem, és azóta beállt a menzeszem, holott előtte kéthetente, máskor másfél havonta jött meg, tiszta rendszertelenül.
Egy tanácsot tudnék adni, ha ilyen van: MENJ el a nőgyógyászhoz, vagy hívd fel!!!! Mi itt nem vagyunk orvosok, nem velünk kell konzultálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!