Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek 6 napja (yasminelle) de kiszakadt ma a gumi. :S Orvos azt mondta érdemes várni két hetet hogy hatásos legyen, bár a menstruáció első napján kezdtem szedni. Ilyenkor mi a teendő? Vissza a dokihoz? Eseményutáni? :S Félek.18L
Mondanám, hogy vegyél eseményutánit, de holnap és holnapután nincsenek nyitva a boltok, mert húsvét..
Mindenképpen kellett volna venned a biztonság kedvéért...
de úgy tudom, hogy azt csak orvos írhatja fel, ilyenkor már nem rendel nyilván...
menjek el sürgősségi nőgyógyászatra?
nyugi, nem lesz semmi baj! igen, jogos, hogy az orvos azt mondta, hogy érdemes várni 2 hetet, biztosra akar menni, de ha elolvasod a betegtájékoztatót, akkor rajta van, hogy már az első szemtől véd! és ezt nem csak úgy írják rá. gondolj bele, ha nem így lenne, akkor inkább a gyógyszergyártó cég is biztosra menne és ráírná, hogy várni kell pár hetet...
nem leszel terhes, ne aggódj!!
Nagyon birom, hogy itt mindennap szakad valakinél a gumi. :) Ezzel nem téged akarlak bántani kérdező, csak érdekes! :)
A lényeg, hogy a yasminell elvileg első naptól kezdve véd, ha menzesz első napjától szeded. Talán nem lesz gond, de egy telefont megér az ügyeletre.
Egyébként sürgős esetben a kórházi ügyeleten felírják, az pedig mindig van!!! Ahogy gyógyszertári ügyelet is mindig van, csak meg kell tudni, hogy éppen melyik patika tart ügyeletet!
5-ös válaszoló vagyok.
Amúgy szerintem nem fognak eseményutánit adni. Azt már túl sok hormonnak tippelem, de mindenképpen jobb utánajárni.
Szorítok, hogy ne legyen gond!
Semmiképpen ne vegyél be esemény utánit.
Egyrészt nem szabad tabletta mellett, másrészt annak ellenére, hogy tényleg jobb 2 hetet várni (biztos ami biztos alapon), már véd a tabletta.
Ne aggódj, nem lesz baj!!
telefonáltam ügyeletre, annyit mondtak, hogy a tabletta véd
remélem így van, köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!