Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha 1-gyel több yasminelle filmtablettát vettem be?
Konkrétan csak arra lennék kíváncsi hogy:
1 szemmel kevesebb van így, tehát nem csütörtöki napon fog elfogyni, hanem szerdára esik. A szünetet akkor majd honnan kell számolnom?
(légyszives csak értelmes válaszokat)
köszönöm :)
tessék, csak neked egy régebbi hasonló kérdésből egy válasz:
"Szia! Egyszer én is jártam így.Nekem ilyen esetre nem írt semmit a betegtájékoztató ezért én azt csináltam,hogy minden nap korábban vettem be a gyógyszert 3-4 órával és így visszaállt a rend.Én délbe szoktam bevenni,tehát először reggel 9,utána reggel 6 és így tovább amíg megint dél nem lett a bevétel ideje. Volt aki azt tanácsolta,hogy szedjem tovább mintha mi sem történt volna és legfeljebb egy napot tolódik a ciklusom. De nem akartam mert én ehhez vagyok szokva ami van és így a jó."
Remélem már nem vagy ideges.
...vaaagy esetleg vedd elő a szájbavert dobozát, amiben van egy betegtájékoztató, amin KONKRÉTAN szerepel a kérdésed és a pontos válasz rá.
az is csoda, hogy ennyi ésszel életben maradtál.
1. és 3. válaszolónak köszönöm szépen a hasznos segítséget! :)
2. és az utolsó válaszolónak: egyeltalán nem vagyok ideges, nincs rá okom, nem tudom, hogy te honnan vetted ezt a hülyeséget, mert egy szóval nem írtam és főleg nem okolok másokat...
A másik pedig, képzeld el elővettem a betegtájékoztatót, de konkrétan ezt az esetet nem írta le, nyilván nem szórakozásból írtam ki ide a kérdést. Gondolom te nem szedsz fogamzásgátlót, mert foggalmad nincs a témáról...ezzel nincs is gond, csak ne minősítgess itt le másokat!
Kértem, hogy csak értelmesek írjanak, de sajnos nem tudom hogyan is maradtak "ennyi ésszel életbe" egyesek ;)
Az idegeskedéses dologról valószínűleg én tehetek... (harmadik válaszoló)
Valaki írt egy kérdést, hogy miért nem válaszoltok, már tiszta ideg vagyok...
Visszanézegettem a kérdéseket és aznap csak ez a kérdés volt amire nem érkezett válasz. Megkérdeztem, hogy a yasminelle tabis vagy-e. Nem mondta, hogy nem, ezért ideírtam a válaszom, de már közben megelőztek mások is. Utána meg jött a válasz, hogy csak tettettük hogy nem tudjuk... ezért írták sokan ezt. Sorry ha nem te voltál az.
(23F)
Mivel a kérdésedet abba a kategóriába raktad, így magától értetődő a válasz.
Egyébként meg örülök, hogy segíthettem. Megoldódott a problémád? Ha igen, melyik módszert választottad (Ha barátnőm is így járn majd)?
valószínűleg azt amit az első kommentelő válaszolt, az tűnik a legjobbnak és sztem is úgy kell am. De még kérdezősködöm barátnőimtől is hátha vkinek volt ilyesmi :) Még van 2 hetem rá :)
de majd ha gondolod leírom, ha megtudtam vmi értelmes infót.
"ha megtudtam vmi értelmes infót"
Ezek szerint mégse segítettem...
Na nem baj, legalább megpróbáltam. Mivel férfi vagyok (mi nem szedünk ilyesmit ezért távol áll tőlünk ez a téma) elhiszem, hogy nem hasznos a tanácsom. Ilyen helyzetben én is a barátnőimre hallgatnák (már ha nő lennék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!