Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a teendő, ha 1-gyel több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha 1-gyel több yasminelle filmtablettát vettem be?

Figyelt kérdés

Konkrétan csak arra lennék kíváncsi hogy:

1 szemmel kevesebb van így, tehát nem csütörtöki napon fog elfogyni, hanem szerdára esik. A szünetet akkor majd honnan kell számolnom?

(légyszives csak értelmes válaszokat)

köszönöm :)

2011. dec. 17. 21:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerdától, vagyis attól a naptól amelyik napon már nem veszed be az adagod.
2011. dec. 17. 22:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Most komolyan, azért vagy ideges, mert senki sem tudja a választ? És most ezért mi vagyunk a hibásak?.. Ehh.
2011. dec. 17. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:

tessék, csak neked egy régebbi hasonló kérdésből egy válasz:

"Szia! Egyszer én is jártam így.Nekem ilyen esetre nem írt semmit a betegtájékoztató ezért én azt csináltam,hogy minden nap korábban vettem be a gyógyszert 3-4 órával és így visszaállt a rend.Én délbe szoktam bevenni,tehát először reggel 9,utána reggel 6 és így tovább amíg megint dél nem lett a bevétel ideje. Volt aki azt tanácsolta,hogy szedjem tovább mintha mi sem történt volna és legfeljebb egy napot tolódik a ciklusom. De nem akartam mert én ehhez vagyok szokva ami van és így a jó."

Remélem már nem vagy ideges.

2011. dec. 17. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:

...vaaagy esetleg vedd elő a szájbavert dobozát, amiben van egy betegtájékoztató, amin KONKRÉTAN szerepel a kérdésed és a pontos válasz rá.

az is csoda, hogy ennyi ésszel életben maradtál.

2011. dec. 18. 04:37
 5/11 A kérdező kommentje:

1. és 3. válaszolónak köszönöm szépen a hasznos segítséget! :)

2. és az utolsó válaszolónak: egyeltalán nem vagyok ideges, nincs rá okom, nem tudom, hogy te honnan vetted ezt a hülyeséget, mert egy szóval nem írtam és főleg nem okolok másokat...

A másik pedig, képzeld el elővettem a betegtájékoztatót, de konkrétan ezt az esetet nem írta le, nyilván nem szórakozásból írtam ki ide a kérdést. Gondolom te nem szedsz fogamzásgátlót, mert foggalmad nincs a témáról...ezzel nincs is gond, csak ne minősítgess itt le másokat!

Kértem, hogy csak értelmesek írjanak, de sajnos nem tudom hogyan is maradtak "ennyi ésszel életbe" egyesek ;)

2011. dec. 19. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Az idegeskedéses dologról valószínűleg én tehetek... (harmadik válaszoló)

Valaki írt egy kérdést, hogy miért nem válaszoltok, már tiszta ideg vagyok...

Visszanézegettem a kérdéseket és aznap csak ez a kérdés volt amire nem érkezett válasz. Megkérdeztem, hogy a yasminelle tabis vagy-e. Nem mondta, hogy nem, ezért ideírtam a válaszom, de már közben megelőztek mások is. Utána meg jött a válasz, hogy csak tettettük hogy nem tudjuk... ezért írták sokan ezt. Sorry ha nem te voltál az.

(23F)

2011. dec. 19. 19:57
 7/11 A kérdező kommentje:
értem értem, nincs semmi baj. :) Itt egyeltalán nem veled volt a baj, hanem a másik két emberkével. Szóval fiú vagy...és miért a fogamzásgátlóval kapcsolatos kérdéseket nézegeted? (ez érdekes :D)
2011. dec. 19. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdésedet abba a kategóriába raktad, így magától értetődő a válasz.

Egyébként meg örülök, hogy segíthettem. Megoldódott a problémád? Ha igen, melyik módszert választottad (Ha barátnőm is így járn majd)?

2011. dec. 19. 22:19
 9/11 A kérdező kommentje:

valószínűleg azt amit az első kommentelő válaszolt, az tűnik a legjobbnak és sztem is úgy kell am. De még kérdezősködöm barátnőimtől is hátha vkinek volt ilyesmi :) Még van 2 hetem rá :)

de majd ha gondolod leírom, ha megtudtam vmi értelmes infót.

2011. dec. 19. 22:25
 10/11 anonim ***** válasza:

"ha megtudtam vmi értelmes infót"

Ezek szerint mégse segítettem...

Na nem baj, legalább megpróbáltam. Mivel férfi vagyok (mi nem szedünk ilyesmit ezért távol áll tőlünk ez a téma) elhiszem, hogy nem hasznos a tanácsom. Ilyen helyzetben én is a barátnőimre hallgatnák (már ha nő lennék).

2011. dec. 19. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!